Radisson Blu, Beyrut’taki ikinci otelini açtı

Last Updated on 19 Aralık 2017 by Turizm Günlüğü

Radisson Blu Hotel, Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta ikinci otelini hizmete sundu. Radisson Blu Hotel Beirut Verdun Genel Müdürü Mohamad Yassine, `Yes I Can` hizmet anlayışı ile ilk misafirlerini ağırlamaya hazır olduklarını söyledi.

Kentin en şık bulvarlarından ve en iyi alışveriş merkezlerinden biri olan Verdun Ana Caddesinde yer alan Radisson Blu Hotel Beyrut Verdun, 127 oda ve 377 metrekarelik bir balo salonu ile 600 kişiyi ağırlamaya hazır.

Beirut-Rafic Hariri Uluslararası Havalanı’ndan sadece 3,5 km uzaklıkta bulunan otel, aynı zamanda Beyrut`un tarihi şehir merkezi ve Hamra Caddesine sadece 10 dakika sürüş mesafesinde yer alıyor.

Verdun Ana Caddesine bakan Cook House restoranı ziyaretçilere modern ve uluslararası bir deneyim sunarken pan-asya restaurantı olan Shogun Asya lezzetlerini tatma olanağı sağlıyor. İklim kontrollü ve doğal ışıklı beş toplantı odası ile iş toplantıları için de ideal bir ortam sunuyor.

“BEYRUT ULUSLARARASI PAZARDAN TURİST ÇEKECEK”

Beyrut’ta ikinci Radisson Blu otellerini açmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getiren Carlson Rezidor Hotel Group’un Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Bölge Başkan Yardımcısı Tim Cordon, “Ülkenin turizm endüstrisi son birkaç yılda gelişti ve Beyrut’un kültürel mirasının ve enerji verici ruhunun bölgeden ve uluslararası pazarlardan turistleri çekmeye devam edeceğinden eminiz. Otel, şehrin Verdun bölgesinde birinci sınıf bir konuma sahip. Radisson Blu markasının üst düzey konumlandırmasını mükemmel bir şekilde tamamlıyor” dedi.

“BİRİNCİ SINIF MİSAFİRPERVERLİK SAĞLAYACAĞIZ”

Radisson Blu Hotel Beirut Verdun Genel Müdürü Mohamad Yassine ise “Radisson Blu Hotel, Beyrut Verdun`u keşfetmek için mükemmel bir konuma sahip. Efsaneleşen `Yes I Can` hizmet anlayışımız ile birinci sınıf bir misafirperverlik sağlamak istiyoruz. Takımımız oldukça heyecanlı ve ilk misafirlerimizi ağırlamaya hazır” diye konuştu.