Dedeman, smart otel konseptiyle yüzde 15 büyüyecek!

Last Updated on 24 Ocak 2018 by Turizm Günlüğü

2018 yılı yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dedeman Turizm Yönetim Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, Smart by Dedeman otel konseptiyle bu sene yüzde 15 bir büyüme planladıklarını dile getirdi.

Smart by Dedeman ismiyle smart oteller konseptini Y kuşağı ile tanıştıracak olan Dedeman Grup, bu projeyle Dedeman otellerini teknoloji jenerasyonuna atfedecek.

Dedeman Turizm Yönetim Genel Müdürü Emrullah Akçakaya

1966 yılından bu yana turizm otelcilik alanında sunduğu kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Dedeman Turizm Yönetim Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, “2018 yılında hayata geçirmeyi planladığımız Smart by Dedeman otellerimizi teknoloji jenerasyonuna atfedeceğiz. Aynı zamanda 2023 yılına kadar da toplamda 40 yeni’ otel sayısına ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Akçakaya, “2018 yılında ülkemizin; sosyal, kültürel ve siyasi durumunun olumlu yönde gelişeceğine inanıyoruz. Sektördeki yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyor ve geliştireceğimiz smart otel konseptiyle 2018 yılında 2017 yılına kıyasla yüzde 15’lik bir büyüme planlıyoruz” dedi.