China Homelife Turkey için rekor beklenti

Last Updated on 2 Mart 2018 by Turizm Günlüğü

Her yıl katlanarak büyüyen China Homelife Turkey, zengin ürün ve marka yelpazesini fuarı ziyaret etmesi beklenen 15 bin iş dünyası profesyoneline sunacak.

800’den fazla firmanın katılımıyla 12 bin 500 metrekarelik bir alanda gerçekleşecek olan China Homelife Turkey’de 500’ün üzerinde ikili iş görüşmesi yapılması planlanlanıyor.

Çin ve Türkiye arasındaki ekonomik ilişkiler açısından büyük önem arz eden China Homelife fuarında Uzakdoğu potansiyelinden faydalanmak isteyen girişimciler için önemli bir fırsat niteliğini taşıyor.

31 Mayıs ile 2 Haziran 2018 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde Sinerji Uluslararası Fuarcılık organizasyonunda düzenlenecek olan fuarı bu yıl 15 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Türk Standartlarına uygun olarak tüm kontrollerden geçmiş tekstil, hazır giyim ve aksesuarları, ev tekstili, inşaat malzemeleri, el aletleri ve hırdavat, ev gereçleri, elektrikli ev aletleri, mobilya, elektronik eşyalar, hediyelik eşya, zücaciye, mutfak ve banyo armatürleri, gıda, lojistik, LED ve aydınlatma ürünleri başta olmak üzere 50 binin üzerinde ürün yer alacak.

2 BİN 500 ÜST DÜZEY YÖNETİCİ

Fuara alım heyetleri kapsamında Anadolu’dan gelecek olan profesyonel alıcıların otel konaklamaları organizatör firma tarafından karşılanmakta olup sadece yerli yatırımcılar değil Bulgaristan, Cezayir, Birleşik Arap Emirlikleri, Irak, İran ve tüm Avrasya bölgesinden gelen 2 bin 500’ün üzerinde üst düzey yönetici de organizatör tarafından ağırlanacak.

22 MİLYON DOLARLIK İŞ HACMİ

2017 yılında 450 Çin’li firmanın katıldığı ve yaklaşık 12 bin iş dünyası profesyonelinin ziyaret ettiği China Homelife Turkey Fuarı’nda 418 ikili iş görüşmesi ve toplamda 22 milyon dolarlık iş hacmi gerçekleşmişti.