İzmir Ticaret Odası seçimleri için acentacılardan beyaz liste

İzmir Ticaret Odası

Last Updated on 4 Nisan 2018 by Yaşar Çelik

İzmir ekonomisine yön veren İZTO Meclisi’nde sektör paydaşlarının sorunlarını gidermek adına yola çıktıklarını belirten 41. Turizm, Seyahat Acentaları, Oto Kiralama Meslek Komitesi (İZTO Beyaz Komite), neden aday olduklarını yayınladıkları beyaz bir listeyle açıkladı.

9 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan İzmir Ticaret Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği Seçimlerinde adaylığını ortaya koyan İZTO Beyaz Komitesi; seyahat acentaları, araç kiralama firmaları ve taşımacıların sesini meclis kürsüsünde duyurmak istiyor.

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Beyaz Liste adına yazılı açıklamada bulunan Mehmetcan Özdemir, neden aday olduklarını şöyle aktardı:

“9 Nisan’da yapılacak olan İZTO komite seçimleri için iki genç acentacı olarak yanımıza incoming, outgoing, hac ve umre, mice, rent a car konularında uzman tecrübeli büyüklerimizi de alarak İZTO Başkan adaylarından hiçbir destek talep etmeden yola çıktık. İzmir’de ciddi bir destek görüyoruz. İZTO Başkan adayları görüşme talepleri gönderse de kimsenin adamı değil, İzmir turizmi için çalışan bir ekip olduğumuzu göstermek için nazikçe komitesi seçimleri sonrasını işaret ediyoruz.

EN ÇOK KADIN ADAY

Ayrıca bizim kontrol edebildiğimiz kadarı ile Ticaret Odaları komite aday listeleri arasında en çok kadın adaya yer veren ekip olarak meslektaşlarımızdan teşekkür ve destek alıyoruz.”