Kuzeyin kalbi Ünye dünyaya açılıyor

"Yeşilin Gölgesine Mavinin Ötesine" Kuzeyin Kalbi Ordu/Ünye

Last Updated on 9 Mayıs 2018 by Turizm Günlüğü

Ünye Belediyesi ve Ünye Tanıtım Derneği hazırladıkları reklam filmi ile ‘Kuzeyin Kalbi’ olarak adlandırılan Ordu’nun Ünye ilçesini dünyaya tanıtıyor.

Ünyeli Yapımcı Selim Tuncer tarafından hazırlanan “Yeşilin Gölgesine Mavinin Ötesine” isimli reklam filminin galası Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un katılımı ile Atakale’de yapıldı.

İngilizce, Türkçe olmak üzere iki dilde hazırlanan, Arapça ve Farsça hazırlıkları süren ve Ünye’nin tanıtımına ışık tutacak olan reklam filmini değerlendiren Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’dan tam not geldi.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’dan Ünye Reklam Filmine tam not!

“DÜNYANIN GÖRMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ”

Ünye’nin Karadeniz’in şehirleri arasında hatta Türkiye’nin şehirleri arasında fiziki konumu başta olmak üzere tüm güzellikleriyle çok önemli bir şehrimiz olduğunu belirten Bakan Kurtulmuş, “Bu güzel filmi ortaya çıkaran, emeği geçen bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. Gerçekten çok güzel bir tanıtım ortaya çıkmış. Ben de Ünye doğumlu biri olarak çocukluğumu burada geçiren biri olarak bilhassa bunları izleyince çocukluğumuzdaki o güzellikleri hatırladık. Biz de hemen Kültür ve Turizm Bakanlığımızın resmi internet sayfasına filmi koyarak dünyanın görmesini sağlayacağız” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar

“TÜM DEĞERLERİMİZİ ÖNE ÇIKARACAK BİR REKLAM FİLMİ YAPTIK”

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise “Aslında 3 yıl önce bu çalışmayı planladık ancak o zaman Ünye buna hazır değildi. Biz, üç yıl içinde birçok projeyi tamamladık. Bir Kültür Yolu projesi oluşturduk. Birçok tarihi binayı restore ettik. Doğamızı, tarihimizi, kültürümüzü öne çıkarak bir reklam filmi ortaya çıkardık. Şu anda Türkçe ve İngilizce versiyonları hazırlandı. Önümüzdeki günlerde Arapça ve Farsça dillerinde de hazırlanarak tüm dünyanın bu filmi görmesi sağlanacak” diye konuştu.

Ünye Reklam Film Galasına siyaset, spor, sanat ve televizyon dünyasından önemli isimler katıldı.

ÖNEMLİ İSİMLERDEN TAKDİR TOPLADI

Ayrıca Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün başta olmak üzere siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kişi de yapılan çalışmayı takdir etti.

Ünye’nin keşfedilmeyi bekleyen birçok zenginliğinin anlatıldığı reklam filminin galasına Emel Müftüoğlu, Niran Ünsal, Uğur Arslan, Behzat Gerçeker, Lara, Burcu Karadağ, Murat Makar, Fatih Mühürdar, İskender Bağcılar gibi sinema, televizyon, sanat, spor ve basın dünyasından önemli isimler katılım gösterdi.

TURİZM LOGOSU HAZIRLANDI

Ünyeli Yapımcı Selim Tuncer tarafından imzalı bir turizm logosu da hazırlanarak beğeniye sunuldu. Çalışmanın değişik sürelerde ki versiyonları tüm ulusal kanallarda yayımlanmaya başlandı.