Yurt dışında gidilebilecek balayı otelleri

Last Updated on 24 Mayıs 2018 by Turizm Günlüğü

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte düğün sezonu da açıldı. Hotels.com da balayını eşsiz bir manzaraya karşı huzurlu, lüks ve leziz deneyimler etrafında geçirmek isteyenler için otel önerilerini açıkladı.

Hotels.com’un konaklama uzmanları, yeni evli çiftlein merakla beklenen balayı programından yola çıkarak ‘prenseslere layık’ otellerden bir kesit sunuyor.

NAMİBYA / WİNHOEK GAME CAMP

Mutlu çiftin Afrika ile güçlü duygusal ve profesyonel bağları var; ancak Namibya nefes kesici manzaraları ve müthiş yaban hayatı ile doğal bir maceranın peşinde olan çiftler için de ideal bir seçenek.

Bu butik aile işletmesi otel, misafirlerine doğa içinde, kendi yemeklerini kendilerinin hazırladığı, lüks bir konaklama sunuyor. Namibya başkenti Windhoek’in rahatlıklarından yararlanabilecekleri kadar yakın mesafede bulunan otel, ayrıca Etosha Ulusal Parkı, Sossusvlei ve Swkapmund’a da turlar düzenliyor. Windhoek Game Camp ile doğal yaşam da farklı birçok olanaklar da aynı anda avuçlarınızın içinde.

Eğer rahatlamak istiyorsanız kamptaki açık hava havuzunun yanında güneşlenebilir veya sevdiğinizle birlikte geleneksel bir barbekünün (braaivleis) tadını çıkarabilirsiniz.

Windhoek Game Camp gecelik 324 TL’den başlayan fiyatlarla hizmetinizde.

İRLANDA / MİLLTOWN HOUSE, KERRY

Kraliyet ailesinden bile olsanız; hayat ve zaman durmadan akıyor ve sizin de buna ayak uydurmanız gerekiyor. Yeni evli çift de düğün sonrası İrlanda’daki ilk kraliyet protokollerine katıldılar bile. Araya bir de balayı sığdırabilecekler mi acaba?

Eğer turkuaz denize ve canlı renklerde boyanmış sade evlere bakan yamaçlarda, çok güzel görüntülerle karşılaşmak istiyorsanız o zaman İrlanda’nın batı kıyısındaki Dingle’a gitmenizi tavsiye ediyoruz. Birçok yerel bara sahip bu mekân, balayınızda İrlanda’nın gerçek güzelliğini görmek için ideal bir seçim.

Denize yakın romantik bir tatil için ise konaklamanızı Dingle Yarımadası’na bakan büyüleyici Milltown House pansiyonunda yapmanızı öneririz.

Milltown House, gecelik bin 398 TL’den başlayan fiyatlarla hizmetinizde. 

KARAYİPLER / SİLVER POİNT HOTEL, CHRİST CHURCH

Prens Harry’nin 1993’te ziyaret ettiği ve yakın zamanda bir kraliyet turu düzenlediği Karayipler, daima kraliyetin sevdiği yerlerden biri oldu. Karayipler’in tartışılmaz göz alıcı güzelliği sizin için de çok cazip bir tercih olabilir.

Baş döndürücü Silver Point Hotel, Barbados’un güney kıyısındaki Silver Point Plajı’nın beyaz kumlarına bakıyor. Gün içinde iki açık havuzunun kenarındaki çardaklarda dinlenebilir veya bir şezlonga uzanarak güneşlenebilirsiniz. Gece ise iki katlı modern bar ve restoranda hem kokteyllerin hem de Karayipler lezzetlerinin keyfini çıkarabilirsiniz. Odalar ise, her biri özel bir balkon veya terasa sahip stüdyolar ve 1 ila 2 odalı süitler içeriyor.

Silver Point Hotel, gecelik 519 TL’den başlayan fiyatlarla hizmetinizde.

İTALYA / CRİSTİNA HOTEL, SORRENTO

Yemek, kültür ve manzara konusunda sayısız güzellikler sunan bu Akdeniz cenneti, mutlu çiftin Mayıs sonundaki kaçamağı olursa, kimse buna şaşırmaz diye düşünüyoruz. Peki siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Tuscany’nin tepelerini mi, yoksa Amalfi Kıyısı’nın sıcak atmosferini mı?

Napoli Körfezi ve Vesuvius Dağı’ arasında yer alan Cristina Hotel, sahil ile tepelerden nefes kesici manzaralar sunuyor. Misafirler manzarayı izleyip geniş teraslarda rahatlarken; aynı zamanda tarihi zeytin ağaçlarının arasında bulunan bahçenin huzurlu ortamında da keyif yapabiliyor. Öğleden sonra ise tarihi Sant’Agnello veya Sorrento kentlerine yürüyüş yaparak İtalyan mutfağının sayısız lezzeti neden tatmayasınız?

Cristina Hotel gecelik 737 TL’den başlayan fiyatlarla hizmetinizde.

NOT: Belirtilen fiyatlar; 22 Mayıs 2018 tarihinden itibaren geçerlidir ve doluluk durumuna bağlıdır. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için lütfen Hotels.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.