Tripoki’den bir dünya devi ile daha işbirliği

Last Updated on 25 Mayıs 2018 by Turizm Günlüğü

Türkiye’nin yeni nesil online seyahat platformu Tripoki, dünyanın en büyük ürün sağlayıcı platformlarından biri olan Expedia ile yaptığı iş birliğiyle bünyesine yeni kattığı otelleri sunmaya başladı.

Ziyaretçilerine en iyi seyahat deneyimini sunabilmek için teknolojik yatırımlarına ve iş birliklerine tam gaz devam eden Tripoki, 350 binden fazla seçenekle Türkiye’nin en geniş otel yelpazesine sahip seyahat platformu olma özelliğini taşıyor.

360 derece seyahat planlamalarını tek bir noktadan hızlı ve kolayca yapma imkanı sunan Tripoki, dünya devleriyle işbirliği içerisinde yaptığı teknolojik yatırımlarıyla kullanıcılarına dünyanın kapılarını açmaya devam ediyor.

Son iş birliğiyle Türkiye’de Expedia’dan hizmet alan az sayıdaki şirketlerden biri haline gelen Tripoki, dünya çapında 350 binden fazla otel sunan tek Türk seyahat platformu olma özelliğini de taşıyor.

Türkiye’deki online seyahat platformları arasında bir ilki gerçekleştiren Tripoki, kullanıcılarının tüm seyahat ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra dünyanın dört bir ucundan farklı etkinliklere bilet ve etkinlik paketi alma imkanı da sunuyor. Tripoki aynı zamanda tüm kredi kartı sahiplerine 9’a kadar dilediği sayıda taksit imkânı da sunuyor.

Tüm seyahat ihtiyaçlarını karşılayan Tripoki açıldı