Intercontinental’den ülkemize iki yeni otel daha!

Last Updated on 5 Ekim 2018 by Turizm Günlüğü

Otelcilik sektörünün dünya çapındaki en büyük şirketlerinden birisi olmayı hedefleyen IHG, Türkiye’deki yatırımlarına devam ediyor. Farklı segmentlerde yeni lokasyonlarda otel açmayı planlayan IHG, 2018 sona ermeden iki tane otelin daha açılışını yapacak.

Crowne Plaza İstanbul-Florya, 1-2 Ekim tarihlerinde IHG  Merkez Ofisinden üst düzey yöneticilerin katılımı ile gerçekleşen ticari forumda, Türkiye’deki tüm IHG otellerinin Genel Müdürleri ile operasyon ve satıştan sorumlu üst düzey yöneticilerini ağırladı.

Türkiye turizmi, otelcilik sektöründeki performans, misafir memnuniyetleri, Türkiye’de ki iş hacmini artırmak için yapılabilecek aktiviteler ve alınabilecek aksiyonlar hakkında bilgilerin verildiği ve operasyonel engeller ve de fırsatların masaya yatırıldığı ticari forumda, Türkiye’deki IHG (Intercontinental Hotels Group) otellerinin genel müdürleri, operasyon ve satıştan sorumlu üst düzey yöneticilerinin iç piyasa koşulları hakkındaki açıklamaları ile Türkiye turizminin gerçeklerini yansıttıkları görüşleri, önümüzdeki dönem planlamalarına oldukça önemli katkı sağladı.

2018 BİTMEDEN İKİ OTEL DAHA

Son zamanlarda sıkıntılı bir süreçten geçilmesine rağmen, Türkiye’de turizm sektörünün ve pazarının oldukça güçlü kaldığını gözlemlediklerini belirten yetkililer, gerek iş geliştirme gerekse pazarlama ve tanıtım faaliyetleri açısından önümüzdeki dönem daha kapsamlı ve ortak hareket ile turizm aktivitelerinde daha fazla ivme kazanmanın mümkün olacağı bir platform oluşumunu desteklediklerini ifade ettiler. Türkiye’deki yatırımlarının da devam edeceğini ve farklı segmentlerde yeni lokasyonlarda otel açmayı planladıklarını ve hatta 2018 sona ermeden iki tane IHG markalı otelin açılışını yapacaklarını belirttiler.

TÜRKİYE TURİZMİNE BÜYÜK ÖNEM!

Bünyesinde 13 otel markasına sahip global bir şirket olan IHG, dünyada 100’e yakın ülkede 5 binden fazla oteli yönetiyor. Misafirlerin en sevdiği oteller arasında yerini alarak otelcilik sektörünün dünya çapındaki en büyük şirketlerinden birisi olmayı hedefleyen IHG’nin stratejisi otel misafirlerinin ilk tercihi olmak. Bu doğrultuda, otelcilik sektöründeki en iyi işletim sistemini kurmak, pazar payını arttırmak ve büyüme hedefini sürdürebilir hale getirmek için sektördeki yatırımlarının devamlılığına önem veren IHG için Türkiye Turizmi büyük önem ve potansiyel taşımaya devam ediyor.