Fauchon Paris’in ilk oteli Fauchon L’Hotel Paris hizmete girdi

Last Updated on 1 Kasım 2018 by Turizm Günlüğü

Lüks markaların izinden giderek beş yıldızlı otel dünyasına giren gurme evi Fauchon, Paris’te dünyanın öncü otellerinin yer aldığı tarihi ve büyüleyici noktaların birinde ilk otelini açtı.

Uluslararası örnek projeleri ile tanınan RMA Group’un yeni üyesi Fauchon Paris, İstanbul’da Zorlu Center’ın kalbindeki yerinde yeni konsepti, zarif tasarımı ve menüsü ile misafirlerine Fransız lezzet keşifleri yaşatırken Fauchon L’Hotel Paris oteli ile eşsiz bir konaklama deneyimi sunuyor.

Mimarinin ve gastronominin merkezinde yer alan Fauchon L’Hotel Paris, yerini Paris’in en güzel Haussmanian binalarından birinde hizmete açtı. Paris mimarisinin öne çıktığı dekorasyonda, Paris estetiğine modern bir dokunuş katmak için Atelier Paluel Marmont, ikonik Fauchon pembe ve siyah paleti ile beraber, çağdaş ve klasik stili karıştırarak, “Parisian” büyüsünü yansıtıyor.

KENDİNE HAS TASARIM

37 oda ve 17 süitten oluşan otel, kendi özel karakterini yansıtırken, odaların her birinin kendisine özgü ayrı karakterleri bulunuyor. Kubbeler, balkonlar ve tavan pencereleri odalardaki farklılığı yaratırken, hepsinin ortak noktası görkemli manzarası ile Paris… Bazı odalar Malesherbes Bulvarı manzarasına sahipken, bazıları ise Madeleine Meydanı’na veya Eiffel Kulesi manzaraları ile misafirlere eşsiz bir görünüm sağlıyor. Fauchon L’Hotel Paris “Gourmet Bar” ile tipik otel odası mini bar konseptine yeni bir boyut getirerek geleneksel pembe rengi gardırop tasarımı ile yeni bir anlam katıyor. Eşsiz Fauchon lezzetleri barın kapı ve çekmecelerinde misafirlere güzel bir sürpriz olarak sunuluyor.

SÜRPRİZ DENEYİMLER

Otel projesi, “ESPRIT DE FRANCE”ın lüks konukseverlik uzmanlığını, “Maison FAUCHON”un gastronomi uzmanlığıyla bir araya getiriyor. Konfor ve estetiğin ince dokusunu duyusal deneyimin cazibesi ile birleştiren Fauchon L’Hotel Paris, bünyesindeki Glam’Hours, Gourmet Bar ve hatta odalarda bulunan ve misafirlere sürpriz deneyimler sunan Gourmet Moments’larda yansıtıyor.