Prestijli otel projelerinin tercihi Hansgrohe…

Hansgrohe Türkiye Genel Müdür Yardımcısı-Satış Ali Bahadır Şan

Last Updated on 21 Ekim 2020 by Sahra Gülal

Batarya ve duş sistemleri alanında dünya çapında önemli bir üne sahip olan Hansgrohe, her standarta uygun ürünleri ve geniş tasarım yelpazesiyle prestijli turizm tesislerinin bir numaralı tercihi olmaya devam ediyor. 

Ürettikleri ürünleri tasarruflu, sağlam ve uzun yıllar boyunca karlı bir yatırım olarak tanımlayan Hansgrohe Türkiye Genel Müdür Yardımcısı-Satış Ali Bahadır Şan; en uzun süre dayanan, en çok aç/kapa yapıp problem çıkarmayan ve kartuşu en sağlam ürün hizmetiyle, turizm yatırımcılarının ve otellerin en çok tercih ettiği bir marka olduklarını söylüyor.

PARANIZIN KARŞILIĞINI ALIYORSUNUZ

Her şeyden önce Türkiye’de genel bir ‘Alman malı kalitelidir’ algısı olduğunu belirten Ali Bahadır Şan, tüm dünyada Alman endüstrisinin yarattığı güçlü markaların, getirmiş olduğu bu algının tek başına satışı etkileyen bir faktör olmadığını şu sözlerle ifade ediyor:

“Sonuçta para ödüyorsunuz ve bu konuda karşılığını almak çok önemli. Hansgrohe, çok uzun yıllar boyunca hem konforlu hem tasarruflu hem de sağlam bir şekilde paranızın karşılığını almanızı sağlıyor.”

Hansgrohe Türkiye Genel Müdür Yardımcısı-Satış Ali Bahadır Şan

ODA MALİYETİNİN KAYBINA NEDEN OLABİLİR!

Kullandıkları Airpower ve Raindance teknolojisinin turizm sektöründe müşteriye sunulan konfor olarak yatırımcının tesisine önemli bir değer kattığını söyleyen Şan, seçilen ürünlerin kalitesinin uzun ömürlü ve dayanıklı olması gerektiğinin altını çiziyor ve herhangi bir sorun yaşandığında otel odasının kapanmasına ve direkt olarak gecelik oda maliyetinin kaybına yol açacağını şöyle ifade ediyor:

HEM TASARRUF SAĞLIYOR HEM DE DEĞER KATIYOR

“Airpower teknolojisi suya havayı katıyor. Raindance teknolojisi ise yüzlerce metre yukarıdan düşen yağmur tanesinin teninizde yarattığı rahatlama hissini yaratıyor. Airpower, her su damlasına ivme katarak suyun yıkama etkisini arttırıyor. Su ile havayı karıştırıp tasarruf sağlıyor. Siz hem tasarruf sağlamış oluyorsunuz hem de duşun rahatlama etkisini doyasıya yaşamış oluyorsunuz. Bu turizm sektöründe müşteriye sunulan konfor olarak yatırımcının tesisine bir değer katmış oluyor.

UZUN YILLAR BOYUNCA KARLI BİR YATIRIM

Ürünün uzun bir süre sorunsuz çalışıyor olması size çok büyük bir kazanım sağlıyor. Eğer bir üründe problem yaşanırsa ve bu ürün batarya ya da duş ise o odayı kapatmak zorunda kalıyorsunuz. Bu da direkt olarak gecelik oda maliyetinizin kaybı anlamına geliyor. O yüzden en uzun süre dayanan, en çok aç/kapa yapıp problem çıkarmayan, kartuşu en sağlam ürün olarak biz, turizmcinin doğal olarak tercihiyiz. Ayrıca tasarım anlamında o kadar geniş bir yelpaze sunuyoruz ki tesisin standartı, bütçesi ya da mimari dekorasyon anlayışı, her ne olursa olsun mutlaka uygun bir ürün bulunuyor. Dünyanın tanıdığı dizayner ve mimarların tasarladığı (kendi isimleriyle anılan) özel seriler AXOR için tasarlanıyor. Dolayısıyla AXOR ve Hansgrohe markası, her standartta ve tasarım anlayışıyla turizm tesislerine uygun bir ürünü; tasarruflu, sağlam ve uzun yıllar boyunca karlı bir yatırım olarak sunabiliyor.”