Bir milyar dolar bütçeli düğün ve MICE sektörü Kuzey Kıbrıs’ta buluşuyor

Last Updated on 25 Ocak 2019 by Yaşar Çelik

TravelShop Turkey başarı dolu uluslararası B2B WorkShop organizasyonlarına bir yenisini KKTC’de düzenleyeceği Luxury B2B Wedding & M.I.C.E Workshop etkinliğini ekleyecek.

22-26 Mayıs 2019 tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 200’e yakın seçkin ve nitelikli ‘düğün planlamacılarının ve M.I.C.E organizatörlerinin’ katılacağı bu dev organizasyon ile tüm sektör profesyonelleri bir araya gelecek.

TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender

Yapacakları etkinlik hakkında konuşan TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender, amaçlarını; ‘200’e yakın 1 Milyar dolara yakın bütçeli düğün planlayıcılarının aramış olduğu birçok nitelik ve özelliklerin daha da fazlasının Kıbrıs ve Türkiye’de olduğunu göstermek’ şeklinde açıklıyor.

Mayıs ayında gerçekleşecek bu etkinliğin iyi bir başarıya ulaşacağından emin olduğunu dile getiren Kalender, “Düğün, M.I.C.E ve kongre turizminde ülkemiz bu dev pastadan hakkettiğini almalı. Bu nedenle bizde yerimizde oturarak değil aksine, bizzat tanıtım faaliyetlerinde bulunarak ülkemizin bu alanda çok iyi bir destinasyon olduğunu göstermek istiyoruz. Luxury  B2B Wedding &  M.I.C.E  Workshop Event in Northern Cyprus etkinliğimiz ile tüm sektör profesyonellerini bir arada görmeyi arzuluyoruz. Ayrıca özel yazılımlı başvuru kayıt formuyla B2B görüşme alanında sektörde lider bir konumdayız” dedi.