Avukatların tercihi Skalion Hotel & Spa oldu

Last Updated on 10 Nisan 2019 by Turizm Günlüğü

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’nün Hukuk Birimi bünyesinde çalışan avukatlar, 5 Nisan Avukatlar Günü’nü tarihi yarımadada yer alan Skalion Hotel & Spa’nın deniz manzaralı terasında kutladı.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Hukuk Koordinatörlüğü’nde çalışan avukatların 5 Nisan Avukatlar Günü’nü* Skalion Hotel & Spa’da verilen resepsiyonda kutladı.

AVUKATLARDAN SKALION HOTEL & SPA’DA RENKLİ KUTLAMA

Mutlu Yalçın

Avukatlar, Skalion Hotel & Spa bünyesindeki Skalion Teras Cafe & Restoran’ın Marmara Denizi manzarası eşliğinde, Mutlu Yalçın’ın imza attığı organizasyon sayesinde 5 Nisan Avukatlar Günü’nü keyifli bir şekilde kutladılar.

Geçtiğimiz aylarda renovasyon sonrasında yenilenen yüzüyle konuklarını ağırlayan ve önemli organizasyonlara ev sahipliği yapan Skalion Hotel & Spa; İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Hukuk Koordinatörlüğü’nde çalışan avukatlara keyifli ve renkli anlar yaşattı.

 

ÖZEL ORGANİZASYONLARINIZIN YENİ ADRESİ: SKALION HOTEL & SPA

İki katlı mimarı yapısı, 250 kişilik kontenjanıyla Skalion Hotel & Spa bünyesinde yer alan Skalion Teras Cafe & Restorant; özel günlerinizde düzenleyeceğiniz organizasyon, etkinlik ve toplantılarınıza da ev sahipliği yapıyor.

Yenilenen mimarisi, zengin menüsü, butik ve kişiye özel hizmet anlayışını ilke edinen personeliyle Skalion Teras Cafe & Restorant, sizleri bekliyor…

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Hukuk Koordinatörlüğü çalışanları

*5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ

3 Ocak 1934 tarihinde İzmir’de Türk Avukatlar Birliği toplantısı gerçekleşmiştir. Bu toplantıda tüm baroların aynı çatı altında toplanması fikri ortaya atılmıştır. İlerleyen süreçte benzer toplantılar da yapılmaya devam edilmiştir. 5 Nisan tarihi de Avukatlar Günü olarak ilan edilmiştir.

Alışılmış SPA deneyimlerinin ötesinde…