Oyuncu Hazal Kaya’dan dikkat çekici İstanbul Havalimanı eleştirisi!

Ünlü oyuncu Hazal Kaya

Last Updated on 30 Nisan 2019 by Turizm Günlüğü

Dünyanın en büyük havalimanları arasında yerini alan ve açılışıyla gündemden düşmeyen İstanbul Havalimanı’na bir eleştiride oyuncu Hazal Kaya’dan geldi.

Televizyon yayıncılığında önemli projelerde yer alan Hazal Kaya, ilk kez kullandığını belirttiği İstanbul Havalimanı’nı instagram hesabı üzerinden “Acil bir durumumuz, hastamız vs. olsa kapısına ticari taksi hariç hiçbir aracın yanaşamadığı bir kapı burası. Gerçekten şahane bir deneyim (!)” ifadeleriyle eleştirdi.

İki gün önce ABD’den Türkiye’ye dönüşü sırasında havalimanında karşılaştığı zorluğu dile getiren Kaya, yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“Acil bir durumumuz, hastamız vs. olsa kapısına ticari taksi hariç hiçbir aracın yanaşamadığı bir kapı burası. İçeride buna dair hiçbir bilgilendirme yok.

Önüne ticari olmayan bir araç gelecekse ancak otoparktan ulaşım var ve otoparka girdiğiniz anda ücret ödemeniz gerekiyor. Alanda bilgi vermek ve yardım etmek üzere çok tatlı genç arkadaşlarımız var ama elbette yapabilecekleri sınırlı, üstlerine ulaşmak, görüşme mümkün değil.

 

İşte İstanbul Havalimanı hakkında yazılmayanlar