Prontotour’dan Türk Lirası kararı

Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran / turizmgunlugu.com

Last Updated on 27 Haziran 2019 by Turizm Günlüğü

Turizm sektörünün önde gelen markalarından Prontotour, tüm yurt dışı tatil paketlerini “Türk Lirası” ile satma kararı aldı.

Prontotour yönetimi, bu yıl yurt içindeki büyüme hamlesinin ardından bir yeniliğe imza atarak, yurtdışı tur fiyatlarının Türk Lirası olarak belirlemesine karar aldı.

Farklı bütçe ve ihtiyaçlara göre birçok seçeneği bir arada sunan Prontotour, bundan sonra tüm turlarını Türk Lirası ile satışa sunacak.

ALİ ONARAN: HAMLELERİMİZE YENİLERİNİ DE EKLEYECEĞİZ

Prontotour olarak daha önce bazı turları TL olarak sattıklarını hatırlatan Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran, Türk Lirası’na geçişle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

“Şimdi tüm yurt dışı turlarımızı Türk Lirası olarak tatilseverlerin ilgisine sunuyoruz. Bununla yetinmeyip, aynı zamanda bazı turlarımızda da büyük indirimler yaptık. Örneğin, 6 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla 7 gece konaklamalı Küba ve fiyatı 1.750 TL’den başlayan 7 gece konaklamalı Balkanlar paketimizin satışına da başladık. Önümüzdeki dönemde bu hamlelerimize yenilerini de ekleyeceğiz. Tatilseverler, turlarımızla ilgili ayrıntılı tüm bilgilere, kısa süre önce yenilediğimiz web sitemizde ulaşabilir” dedi.