Travelport, Kurumsal Seyahat Ürünü CBT’yi tanıttı

Travelport Türkiye Genel Müdürü İbrahim Köymen
Travelport Türkiye Genel Müdürü İbrahim Köymen

Last Updated on 3 Aralık 2019 by Yaşar Çelik

Travelport, Kurumların seyahat harcamalarında %30 a varan maliyet avantajı elde etmelerine olanak veren ve özellikle kurumsal hizmet veren seyahat acentelerinin farklılaşmasına olanak sağlayan Kurumsal Seyahat Ürünü CBT (Corporate Booking Tool) Tanıtım Toplantısını gerçekleştirdi.

“En güçlü hizmeti müşterilerinize sunmak için ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz.”

CBT (Corporate Booking Tool) lansman toplantısı 26 Kasım tarihinde The St. Regis İstanbul’da Türk Turizm Sektörünün öncü kurumsal acentelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
“En güçlü hizmeti müşterilerinize sunmak için ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz.” sloganıyla pazara sunulan CBT (Corporate Booking Tool) lansman toplantısının açılış konuşmasını Travelport Türkiye Genel Müdürü İbrahim Köymen yaptı.

Köymen konuşmasında emsallerine nazaran üstün yerelleşmiş özelliklerinden ve yerel uluslararası kalitede üstün bir kurumsal seyahat yazılımını sektöre kazandırmanın öneminden bahsetti.

Değişen seyahat alışkanlıklarına cevap veren bir platform

Travelport Satış Müdürü Serhad Öktem’in de konuşma yaptığı tanıtım toplantısında iş dünyasındaki değişen seyahat alışkanlıklarından ve CBT (Corporate Booking Tool) ‘nin kurumsal profildeki kullanıcılara sağladığı avantajların altını çizdi.

Kurumsal müşterilere kendi seyahatlerini planlama ve yönetme esnekliğini sağlayan eşsiz bir platform olan CBT (Corporate Booking Tool), Kurumsal müşterilerin seyahatlarini tamamen kendi kontrollerinde planlamasına olanak sağlarken seyahat acentelerine de daha fazla kurumsal müşteri ile işbirliği yapma olanağı tanıyor. Kullanıcı dostu ekranları ve kullanıcı onay mekanizmasına sahip olan CBT (Corporate Booking Tool) ile kurumsal firmaların seyahatlerini planlarken %30’a varan maliyet avantajı sağlamaları hedefleniyor.

Etkinlik, Travelport Kıdemli Ürün Müdürü Selin Çiftciyan’ın CBT’nin sektör tarafından beklenen modüllerinin özelliklerini tanıtması ve Tournate Yazılım’ın Genel Müdürü Egemen Kamalioğlu’nun canlı ortamda gerçekleştirdiği demo sunumu tamamlandı.

Etkinlik katılımcılarına ve değerli vakitlerini bizimle paylaşan sektör yöneticilerimize teşekkürlerimizi sunarız.