Four Seasons Hotels iki oteli ile ‘en iyi 10 otel’ arasında

Four Seasons Hotel Bosphorus

Last Updated on 4 Aralık 2019 by Turizm Günlüğü

Ulusal ve uluslararası düzeyde başarılarına her geçen gün yenilerini ekleyen Four Seasons Hotels Istanbul, dünyanın saygın yayınlarından Condé Nast Traveler dergisinin merakla takip edilen okuyucu ödüllerinde en iyi ilk 10 otel arasında yer aldı.

Readers Choice Awards 2019’da, Four Seasons Hotel Sultanahmet ve Four Seasons Hotel Bosphorus ‘Yunanistan ve Türkiye’deki En İyi 10 Otel’ Listesinde yer alarak kalitesini bir kez daha kanıtladı.

Açıldığı günden bu yana, kalite odaklı hizmet anlayışı, ambiyansı ve sunduğu servis çeşitliliği ile birçok ödüle layık görülen Four Seasons Hotel Bosphorus ve Sultanahmet’in ikonik simgelerinden Four Seasons Hotel Sultanahmet, Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards 2019 tarafından “Yunanistan ve Türkiye’deki En iyi 10 Otel” sıralamasında yer alarak ödüllendirildi.

Condé Nast Traveler okuyucularının oyları ile bu sene 32.si düzenlenen geleneksel Readers’ Choice Awards’ta, bu sene rekor bir okuyucu katılımı ile 600.000 deneyimli ve seyahat eden kayıtlı üyenin tercihleriyle, yaklaşık 10.000 otel ve tatil köyü arasından en iyiler belirlendi. Bu değerlendirmeler arasında yer alan ‘Yunanistan ve Türkiye’deki En İyi 10 Otel’ kategorisinde Four Seasons Hotels Istanbul listeye 2 oteli ile birlikte girerek zor bir başarıya imza attı.

Lüks otelcilikteki kusursuzluğu ve çalışanlarına verdiği önem ile dikkat çeken Four Seasons Hotels Istanbul, tarihi dokusu ile büyüleyici bir atmosfere sahip Four Seasons Hotel Sultanahmet ve Boğaz’ın incisi Four Seasons Hotel Bosphorus ile fark yaratmaya ve benzersiz hizmet anlayışıyla misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.