İşte Adana’nın 100 odalı yeni oteli…

DoubleTree by Hilton Adana oteli

Last Updated on 20 Aralık 2019 by Turizm Günlüğü

Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Adana’da hizmete açtı. DoubleTree by Hilton Adana, ikisi süit olmak üzere toplam 100 oda kapasitesiyle hizmet verecek.

Adana’nın yeni oteli DoubleTree by Hilton Adana, 20 Aralık 2019 tarihinde kapılarını misafirlerine açtı.

Hilton’un 17 markasından biri olan DoubleTree by Hilton ile Adana’ya ilk kez giriş yaptı.

CEMAL HOŞGÜL: ÇOK MUTLUYUZ

DoubleTree by Hilton Adana otelinin Genel Müdürü Cemal Hoşgül “Hilton’un sunduğu DoubleTree’nin misafirperverliğini Adana’nın canlı iş, eğlence ve alışveriş bölgesi olan Ziyapaşa bölgesine getirdiğimiz için çok mutluyuz” dedi.

100 ODA İLE HİZMET VERECEK

DoubleTree by Hilton Adana, ikisi süit olmak üzere toplam 100 odasıyla misafirlerini ağırlayacak.

648 METREKARELİK İKİ TOPLANTI SALONU

Kapalı bir yetişkin havuzu ile çocuk havuzunun bulunduğu modern sağlık kulübü; Türk hamamı, buhar odası, sauna ve masaj odalarını içeren SPA tesisinin yanı sıra, düğünler, iş toplantıları ve özel organizasyonlar için toplam 648 metrekare büyüklüğe sahip iki adet toplantı odası DoubleTree by Hilton Adana’nın öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

MERKEZİ KONUM

Adana şehrinin merkezinde, tarihi tren garına yakın mesafede konumlanan DoubleTree by Hilton Adana, iş ve eğlence merkezlerinin yanı sıra şehrin tarihi ve turistik noktalarına da kolay ulaşım imkanı sunuyor. Adana Uluslararası Havaalanı’na ise 8 dakika mesafede bulunuyor.