Yeni yılınız kutlu olsun

Last Updated on 1 Ocak 2020 by Yaşar Çelik

Hep birlikte 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0000… Turizm Günlüğü ailesi olarak 2020 yılını kutluyor; mutlu, huzurlu ve sevgi dolu bir yıl diliyoruz.

Sizlerle birlikte nice mutlu yıllara…

2020 yılının ülkemizde artık acıların yaşanmadığı, huzurun, mutluluğun ve hoşgörünün hakim olduğu, içinde yaşadığımız bu güzel coğrafyanın güçlü ve aydınlık bir geleceğe kavuşması için hepimize düşen sorumlulukların bilincinde, toplumsal dayanışma duygusuyla hareket edildiği bir yıl olmasını temenni ediyoruz.

İnsan ve hayvan haklarının hiçe sayılmadığı, barış ikliminin korunması için gayret edildiği, her türlü şiddetten uzak ve engellerin sevgi ile aşıldığı günlerin bizi karşılayacağı daha insancıl bir yeni yıl olmasını diliyoruz.

TURİZMDE ZORLU BİR YIL GERİDE KALDI

Turizm sektörü, ekonomik göstergelerin sürekli değiştiği ortamda direncini korudu. Özellikle konaklama sektöründeki güçlü sermaye yapısı sektörün risklere karşı dayanıklılığını korumasında en önemli etkendi. Bu gelişmeler içerisinde turizm, sektör olarak hacim anlamında, dengeli ve sağlıklı büyümeye devam etti. Sektör olarak sahip olduğumuz deneyim, kaliteli insan kaynağı ve bilgi birikimimiz ile zorlu bir yılı başarıyla geride bıraktık.

BİRLİKTE BİR YIL DAHA BÜYÜDÜK

Sizlerle birlikte bir yılı daha geride bıraktık. Birlikte bir yıl daha büyüdük, bir yıl daha geliştik. Koskocaman bir aile olduk. Her zaman yanımızda olan, aramıza yeni katılan ve ilerleyen zamanlarda katılacak olan dostlarımıza, okuyucularımıza ve takipçilerimize 2020 yılının başta mutluluk ve sağlık olmak üzere, başarı, bol kazanç ve yeni işbirlikleri getirmesini temenni ediyoruz.

TÜM SEKTÖR PAYDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

3’üncü yılımız biterken 2020 yılında turizm sektörüne katkı odaklı habercilik anlayışını sürdüreceğimizi, iyi niyetli anlayışla yaklaşan tüm sektör paydaşlarımızın 2019 yılı boyunca yanında olduğumuz gibi 2020 yılında da yanlarında olmaya devam edeceğimizi bildirmek isteriz.

Turizm Günlüğü, 2020 yılında da turizm sektörüne pozitif katkısına devam etmenin yanı sıra turizm ve seyahat haberciliğinde hep daha iyiyi başarmaya yönelik çalışmalarını güçlü kadrosu ile sürdürecektir.