Bodrum, Swissotel ile bir ilke ev sahipliği yapacak

Last Updated on 22 Ocak 2020 by Turizm Günlüğü

Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, 2020 yılı için yüzde 20 büyümeyle konsolide cirolarını 300 milyon liranın üzerine çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı.

Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, gelecek 3 – 4 yıl Çağdaş Holding’in yurt dışına açılması için de önemli bir süreç olacağına dikkat çekti.

HEDEF YURT DIŞI

Çağlar, “Özellikle Avrupa ve ABD’de eski, atıl durumda olan yapı ve turizm tesisleriyle ilgileniyoruz. Bunları satın alıp ardından bu yapıları, bulundukları bölgelere uygun bir restorasyonla ekonomiye kazandırmak istiyoruz. Bu kapsamda hedefimiz Çağdaş Holding’i gelecek 5 yıl içinde “Bodrum merkezli bir global şirket” haline getirmek” dedi.

Bodrum’u 2019’da 1.5 milyona yaklaşan yabancı turistin ziyaret ettiğini anlatan Çağlar, Bodrum’un marka değerini artırmak için herkesin el ele vermesi gerektiğini söyledi.

BİR İLK OLACAK

Milliyet Gazetesi Ekonomi Servisi’nin haberine göre; Dağlarca Çağlar, Bodrum’da 2015’te 75 milyon euro yatırımla açtıkları Swissotel Resort Bodrum Beach’in ardından 2020’de de şehir merkezinde 100 milyon euro yatırımla Swissotel Residences Bodrum Hill’i tamamlamayı hedeflediklerini dile getirdi.

Çağlar, “Swissotel Resort Bodrum Hill’le birlikte Bodrum, Swissotel’in birden fazla oteline ev sahipliği yapan tek Avrupa şehri olacak” dedi.