Uçuş ağına Bristol’u da ekledi… Türkiye’de 3 noktaya uçacak

Bristol Havalimanı

Last Updated on 11 Kasım 2020 by Turizm Günlüğü

İngiliz tur operatörü ve havayolu firması Jet2, 2021 yaz sezonunda Bristol çıkışlı yeni bir uçuş ve tatil programını başlatacağını duyurdu.

İngiliz tur operatörü Jet2.com ve havayolu firması Jet2holidays, 2021 yazından itibaren ilk kez İngiltere’nin Bristol kentinden uçuş ve tatil programı sunacağını duyurdu.

Bristol Havaalanı, Jet2’nin İngiltere’deki onuncu üssü olacak ve buradan 33 noktaya uçuş düzenleyecek.

Böylece Bristol Havalimanı’ndan ilk kez uçuş düzenlenecek dört yeni destinasyon: Türkiye’de İzmir, Yunanistan’da Kalamata ve Midilli Adası (Lesvos) ve İspanya’da ise Costa de Almeria olacak.

OKUMA ÖNERİSİ: İngiliz tur operatöründen Antalya uçuşları için erteleme kararı

BRISTOL’DEN HAFTADA 56 UÇUŞ

2021 yaz sezonunda Bristol’den haftada 56 uçuş gerçekleştirecek ve sezon için toplam 450 bin koltuk satışa sunulacak. Bristol’den düzenlenecek uçuşlar ve tatil programı 1 Nisan 2021’den itibaren başlayacak.

200 KİŞİYE İSTİHDAM

İngiliz tur operatörü. Bristol operasyonlarıyla, uçuş ve kabin ekibi, mühendis, teknisyen, yer hizmetleri personeli olmak üzere toplam 200 kişiye istihdam oluşturacak.

TÜRKİYE’DE HANGİ NOKTALARA UÇACAK

Jet2holidays, Bristol Havalimanı’ndan Türkiye’de İzmir, Dalaman ve Antalya’ya uçacak ve bu destinasyonlara yönelik tatil programı sunacak.