Rusya’nın bir kentinden daha Antalya’ya direkt uçacak

Fotoğraf: Renat Buts

Last Updated on 7 Eylül 2021 by Turizm Günlüğü

Rusya’da faaliyet gösteren tur operatörü TUI Russia, Kaluga Havalimanı’ndan Antalya’ya tur paketi satın almadan direkt charter uçuşları için bilet satışlarına başlayacağını açıkladı.

TUI Russia Basın Servisi tarafından yapılan açıklamada, Kaluga Uluslararası Havalimanı’ndan Antalya’ya Cuma günleri olmak üzere haftada bir düzenli uçuş gerçekleştirildiği belirtildi.

Türkiye’nin tatil cenneti Antalya’ya Kaluga’dan düzenlenen uçak seferlerinde bilet sayılarının sınırlı olduğunun altını çizen tur operatörü, Türkiye’ye uçmak isteyenlerin acele etmesini tavsiye etti.

TUI Russia tarafından sunulan sınırlı sayıdaki Kaluga – Antalya uçak biletlerine ulaşmak için bölgede TUI ile çalışan seyahat acenteleri ile iletişime geçilmesi gerektiği belirtildi.

Yakın zamanda Türkiye’ye en uygun uçak biletlerinin bulunabileceği dönemler hakkında bilgi veren tur operatörü TUI Russia, tatilcilerin genellikle çocuklarını eğitim öğretim yılının başlangıç tarihi olan 1 Eylül’e hazırladığını, bu yüzden sonbaharın ilk gününün Türkiye’ye uçak biletlerinde en düşük talebin yaşandığı dönem olduğunu ifade etti.

Kaynak: gazetemru.com