İkinci Oteli İçin Gün Sayıyor

İkinci Otelini Çengelköy’de Açacak
Vakko Hotel & Residence Sumahan

Last Updated on 18 Mart 2024 by Turizm Günlüğü

Vakko CEO’su Jaklin Güner, otelcilik işinde konseptlerini yurt dışına da taşıyacaklarının sinyalini verdi.      İkinci Oteli İçin Gün Sayıyor

Vakko, İstanbul’da Nişantaşı’ndaki Vakko Hotel & Residence Istanbul’un ardından ikinci otel açılımını, Boğaz’da konumlanan Sumahan on the Water ile yapacak.

OKUMA ÖNERİSİ: Vakko Hotel & Residence Nişantaşı’nda açıldı

Çengelköy’de, 19. yüzyıldan kalma eski bir Osmanlı fabrikasından dönüştürülen ve Boğaz’ın hemen kıyısında taş duvarları, kemerli pencereleri ve kendi özel iskelesi ile ayrıcalıklı bir yapı olarak dikkat çeken Sumahan on the Water, Vakko Hotel & Residence Sumahan olarak kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Vakko CEO’su Jaklin Güner, girdikleri otelcilik işinde konseptlerini yurt dışına da taşıyacaklarının sinyalini verdi.      İkinci Oteli İçin Gün Sayıyor

SUMAHAN’I VAKKO YAPACAK

Vakko CEO’su Jaklin Güner, Dünya Gazetesi’nden Özlem Ermiş Beyhan’a konaklama sektöründeki yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu.

CEO Güner, Dünya Gazetesi’nden Özlem Ermiş Beyhan’a yatırımla ilgili şu bilgileri verdi:

“Bu yıl yeni ve en önemli projeksiyonumuz tabii ki büyüme. Moda ve perakendenin ardından yeme – içme sektörüne yansıttığımız bu yaklaşımı, son olarak konaklama sektöründe ortaya koyduk. Lüks yaşam tarzını daha çok alana yaygınlaştırmak üzere çalışmaya devam edeceğiz. 2024’ün üçüncü çeyreğinde Çengelköy’deki Sumahan’ı Vakko Hotel & Residence olarak açarak bu sektördeki yatırımlarımızı sürdüreceğiz.”