Turizm sektörünün hijyenik çözümde tercihi Kärcher

Last Updated on 16 Nisan 2018 by Turizm Günlüğü

Her alanında ciddi bir hijyen ve temizlik gerektiren turizm sektörü, tüm temizlik ihtiyaçlarını karşılamak için çalışarak bu alanda ekipman sağlayan Alman temizlik devi Kärcher’ı tercih ediyor.

Ulusal ve uluslararası olmak üzere pek çok otel zincirine temizlik çözümleri konusunda partnerlik ve danışmanlık yapan Kärcher, turizm sektöründe temizlik ekipmanı sağlayan marka rolünden daha fazlasını üstleniyor.

Müşterilerinin sadece ekipman sağlayıcısı değil, temizlik konusundaki danışmanı olduklarını belirten Profesyonel Ürünler Ülke Satış Müdürü İsmail Korkmaz;

“Verilere baktığımızda turizm sektörde en çok tercih edilen markalardan biri konumundayız. Özellikle mucidi olduğumuz basınçlı yıkama makinelerinin pazar lideriyiz. Her iki otelden birinde basınçlı yıkama makinemiz bulunuyor. Çalıştığımız otellere gerek rutin temizlik ihtiyaçlarını karşılamak adına gerekse özel istekleri doğrultusunda temizlik çözümleri sunuyoruz. Sektördeki müşterilerimize eğitim, demo uygulamaları ve teknik sunumlarla bilinçli bir temizliğin nasıl yapılacağı konusunda bilgiler veriyoruz. Bu sayede otel bütçelerine katkı sağlayarak otellerde gereksiz kimyasal tüketiminin de önüne geçmiş oluyoruz” diyor.

HOUSEKEEPİNG DEPARTMANLARINA KALİFİYE ELEMAN

Kärcher otellere temizlik ekipmanı ve çözümleri sağlamanın yanında Housekeeping departmanlarına kalifiye personel yetiştirilmesi konusunda da eğitimler veriyor. Turizm sektörünün kalifiye personel sıkıntısına da çözüm yaratarak yardımcı olmayı hedefleyen Kärcher, eğitimler sayesinde otellerde bulunan temizlik ekipmanlarının kullanım ömürlerini de uzatıyor.

Kärcher temizlik çözümleri ve eğitimleriyle kimyasal temizlik maddesi kullanımını azaltarak çevreye ve insan sağlığına da katkı sağlamayı amaçlıyor.