TravelShop Turkey’in workshop’larında son durak Dubai

Last Updated on 19 Nisan 2018 by Yaşar Çelik

Bugüne kadar beşinci kez uluslararası düzeyde başarılı bir şekilde etkinlikler gerçekleştiren TravelShop Turkey, altıncı B2B workshop etkinliğini Dubai’de düzenliyor.

Dubai’deki yapacakları B2B workshopun Türk turizmi için çok önemli olduğunu belirten TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender, davet ettikleri kültür, deniz, MICE, golf, sağlık, düğün, inanç, gastronomi turları organize eden uluslararası acente ve tur operatörleri ile sektörü bir araya getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Türkiye’nin tanıtımına katkıda bulunmak amacı ile dünyanın farklı ülkelerinden davet edilen acente ve tur operatörleri 21 Nisan 2018 tarihinde Pullman Dubai Creek City Centre Hotel’de yetkili isimlerle buluşacak.

TÜRKİYE TANITIMI VE TROİA 2018 SUNUMU

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TÜRSAB yetkililerinin katılacağı etkinlikte TÜRSAB tarafından Türkiye tanıtımı ve THY Dubai ofisi, İstanbul Turizm Derneği’nin yetkilileri ile birlikte Çanakkale Valiliği de Troia 2018 yılı sunumu yapacak.

96 ÜLKEDEN BİN 184 ACENTE

Kültür ve Turizm Bakanlığının destek verdiğini ve workshop Etkinliğini ATM Dubai Fuarı’ndan bir gün önce yapacaklarını belirten Murtaza Kalender, bunun nedenini ‘ATM fuarına gelen yabancı Hosted Buyer acenteleri ile Türk Turizm Firmalarını buluşturmak’ olarak açıkladı.

Bununda başarılı olduğunu belirten Kalender, an itibarı ile 96 ayrı ülkeden bin 184 yabancı Hosted Buyer acentesinin etkinliğe gelmek için kayıt yaptırdığını bildirdi. Kayıt yaptıran acentelerin sadece yüzde 5’inin Arap acentesi olduğunu belirtti.

TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender

“REKLAM BÜTÇESİ OLMAYAN TURİZM FİRMALARINA ÜCRET ALMADAN YARDIMCI OLURUZ”

Tanıtım yapmak isteyip de bütçesi olmayan, samimi gördükleri turizm firmalarına workshop etkinliklerinde herhangi bir ücret almadan yer verebileceklerini de belirten Kalender, şöyle konuştu:

“Yeter ki tanıtım yapmak isteyen Turizm firmaları bizim ile iletişime geçsin. Biz her türlü kolaylığı sağlarız. Amacımız dünyanın farklı noktalarında, turizm fuarları ve workshoplarında oluşan 20 yıllık tecrübe ve birikimlerimiz ile birlikte, dünyanın seçkin ülkelerinde kullanılan B2B workshop sistemini ülkemize getirerek katkı yapmak.

Yapmış olduğumuz B2B online randevu sistemi, turizm fuarlarında kullanılan son teknoloji olmakla birlikte hem yerli katılımcı hem de hosted buyer firmalarının daha kısa zamanda, daha etkili işbirliği yapmasını sağlıyor.”

B2B Workshop uzmanı TravelShop Turkey, şimdi de Dubai’de!