ETS’nin merkezi değişiyor

Last Updated on 23 Nisan 2018 by Yaşar Çelik

İstanbul Göztepe’de hayata geçirilen Business İstanbul projesinin C bloğu, ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Business İstanbul’un C bloğunu satın alan ETS Tur, yeni adresine taşınmaya hazırlanıyor.

İş çevreleri ve yatırımcıların büyük ilgi gösterdiği ofis projelerinden biri olan Business İstanbul, Göztepe E-5 üstünde yer alıyor. Metro, metrobüs ve Marmaray bağlantısının yanı sıra Avrasya Tüneli’nin çıkış noktasında bulunan ve üçer bloktan iki etap olarak inşa edilen Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesinin ilk üç blok satışlarının yüzde 95’i gerçekleştirildi.

C BLOK HAZİRAN AYINDA TESLİM EDİLECEK

Proje hakkında konuşan Aksun Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hazreti Akdemir, yatırımcısına en başından itibaren kazandıran projeler arasında yer alan bu projenin C bloğu, ETS Tur’a Haziran ayında teslim edileceğini açıkladı.

Körfez ülkeleri başta olmak üzere yabancı yatırımcıların oldukça ilgisini çeken Business İstanbul’a Avrupalı yatırımcıların da büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Akdemir, “Değerini uluslararası ölçekte kanıtlamış bir ofis projesi. Birinci ada tamamlanmak üzere. İkinci adaya ise en kısa süre içerisinde başlanacak” dedi.

KAYNAK: Kadıköylife.com