Qatar Havayolları’ndan IATI’ye “En Başarılı Online Acente” ödülü

IATI Uluslararası İş Geliştirme Direktörü Burak Akpınar, ödülü Qatar Havayolları Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Müdürü Ferit Aksun’dan aldı.

Last Updated on 20 Haziran 2018 by Yaşar Çelik

Qatar Havayolları Türkiye’deki en büyük satış partneri IATI’yi “En Başarılı Online Acente” ödülüne layık gördü.

Grand Hyatt İstanbul otelinde gerçekleştirilen ödül töreninde IATI Uluslararası İş Geliştirme Direktörü Burak Akpınar, ödülü Qatar Havayolları Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Müdürü Ferit Aksun’dan aldı.

IATI ile 2013 yılından beri etkin şekilde çalıştıklarını ifade eden Ferit Aksun, IATI’nin son 5 seneden beri Qatar Havayolları’nın Türkiye’de ve yakın coğrafyalardaki en büyük satış partneri olduğunu ifade etti.

Qatar Havayolları Antalya ve Bodrum’a Doha’dan aktarmasız uçuşlar başlattı

Haziran ayı içerisinde Qatar Havayolları’nın Antalya ve Bodrum’a Doha’dan aktarmasız uçuşlar başlattığını hatırlatan Aksun, bunun hem Türk turizmine önemli katkılar sağlayacağını hem de IATI ve Qatar Havayolları işbirliğinin daha da artacağını belirtti.

150’den fazla destinasyona uçan Qatar Havayolları

Dünyada 150’den fazla destinasyona uçan Qatar Havayolları, Türkiye’de Ankara, İstanbul, Adana, Hatay, Bodrum ve Antalya’ya aktarmasız uçuşlar gerçekleştiriyor. Qatar Havayolları’nın Türkiye’ye haftada 48 uçuşu bulunuyor.

IATI, 70 ülkede 30 binden fazla acentesi ile günde 20 binden fazla seyahat işlemi gerçekleştiriyor.

Türkiye, Ortadoğu ve yakın coğrafyaların en büyük Seyahat Teknolojileri Sağlayıcısı IATI, 70 ülkede 30 binden fazla acentesi ile günde 20 binden fazla seyahat işlemi gerçekleştiriyor. 2016 yılı cirosu ile Fortune Türkiye listesinde 174. üncü sırada yer alan IATI’nin 2018 yılı cirosunun 2 milyar TL.’yi aşması bekleniyor.