Aylin Güneşli, ‘İstanbul Şişli Yöre Temsil Kurulu’ Başkanlığına aday!

“İstanbul Şişli Yöre Temsil Kurulu” Başkanı Aylin Güneşli

Last Updated on 12 Temmuz 2018 by Turizm Günlüğü

Son olarak TÜRSAB MICE ve Incoming Komiteleri Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen ve şu an yeni yönetim kurulunda “Yedek Üye” olarak görev yapan Aylin Güneşli,  21 Temmuz’da yapılacak olan TÜRSAB Yöre Temsil Kurulları seçimleri için aday olduğunu açıkladı.

Aylin Güneşli, Cumartesi günü gerçekleşecek olan seçimde Şişli ve Kağıthane bölgesini kapsayan “İstanbul Şişli Yöre Temsil Kurulu” Başkanlığına adaylığını koydu.

23. Olağan Genel Kurul seçimlerinde oldukça hareketli günler geçiren TÜRSAB, şimdi de Yöre Temsil Kurulları seçimleri için kolları sıvadı.

21 Temmuz Cumartesi günü yapılacak olan seçimlerde ‘Sizlerin Sesi Olmak İçin’ sloganıyla Şişli ve Kağıthane bölgesini kapsayan “İstanbul Şişli Yöre Temsil Kurulu” Başkanlığına adaylığını koyduğunu açıklayan Aylin Güneşli; yine aynı yörede yer alan, sektörün farklı segmentlerini temsil eden 6 kişilik asil ve 7 kişilik yedek yönetim kurulu oluşturduklarını belirtti.

25 Şubat 2018 tarihinde gerçekleşen TÜRSAB Genel Kurulu seçimlerinin ardından yeni yönetim kurulunda “Yedek Üye” olarak görev alan Güneşli, ‘TÜRSAB Yöre Temsil Kurulları’nın TÜRSAB Genel Merkezi ile acenteciler arasındaki iletişimin güçlendirilmesi ve bu vesile ile birliğin faaliyetlerinin en etkin bir şekilde gerçekleşmesini sağlamak amacıyla kurulduğunu söyledi.

‘SİZLERİN SESİ OLMAK İÇİN’

“İstanbul Şişli Yöre Temsil Kurulu” Başkanlık adaylığı hakkında konuştuğumuz Aylin Güneşli, ‘TÜRSAB Yöre Temsil Kurulları’nın diğer bir fonksiyonunu aynı yörede yer alan acentelerin özel taleplerini, sektör ile ilgili her türlü sorun, eleştiri, çözüm önerilerini, dilek ve görüşlerini iletebilecekleri bir yer olduğunu açıklayarak şu mesajı iletti:

“Ben de bu kapsamda sektöre yurt içi ve yurt dışında 30 yılını vermiş, Şubat 2011 yılından beri aynı bölgede seyahat acenteliği yapan birisi olarak ‘SİZLERİN SESİ OLMAK İÇİN’, Şişli ve Kağıthane bölgesini kapsayan “İstanbul Şişli Yöre Temsil Kurulu” Başkanlığına adaylığımı koydum.

Yine aynı yörede yer alan, sektörümüzün farklı segmentlerini temsil eden değerli meslektaşlarım ile 6 kişilik asil ve 7 kişilik yedek yönetim kurulu oluşturduk.

Şişli – Kağıthane Yöre Temsil Kurulu seçimi, 21 Temmuz 2018 Cumartesi günü Fulya’da bulunan TÜRSAB Genel Merkezinde gerçekleşecek. Aynı gün kısaca kendimi, ekibimi ve projelerimi tanıtma fırsatı da bulacağım. Mesleğimizi bölgemizde icra ederken siz değerli meslektaşlarımın her türlü katkısıyla hep beraber ülkemiz, mesleğimiz ve yöremiz için çalışacağız.”