Kapadokya BYK, YTK seçimlerine girmeyeceğini açıkladı

Coşkun Kırtıl

Last Updated on 19 Temmuz 2018 by Yaşar Çelik

TÜRSAB Yöre Temsil Kurulları seçimlerine ilk tepki Orta Anadolu BYK’dan gelmişti. Biraz önce de TÜRSAB yönetiminin, BYK’lara yaklaşımını yapıcı olmaktan uzak bulduğunu savunan Haliç BYK Başkanı M.Salih Kutluoğlu, seçimlere girmeyeceğini açıklamıştı. YTK seçimlerine ilişkin son açıklama TÜRSAB Kapadokya Bölgesel Yürütme Kurulu’nda geldi.

TÜRSAB Yöre Temsil Kurulları seçimlerine BYK’lardan tepkiler gelmeye devam ediyor. TÜRSAB yönetiminin, BYK’lara ve özellikle Orta Anadolu BYK’ya yaklaşımını yapıcı olmaktan uzak bulduklarını savunan Orta Anadolu BYK Başkanı Cevat Engin Şahin ve Haliç BYK Başkanı M.Salih Kutluoğlu’nun ardından açıklama yapan Kapadokya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Coşkun Kırtıl, yönetim kurulu kararı ile seçimlere girmeyeceklerini bildirdi.

TÜRSAB Kapadokya 22. Dönem Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:

“Sayın Meslektaşlarımız,

TÜRSAB Kapadokya Bölgesel Yürütme Kurulu olarak, 22. Dönemde sizlerle birlikte görev yapmaktan ve yönetim kurulumuza verdiğiniz destek ve güvenden dolayı, öncelikle hepinize teşekkürlerimizi iletiriz.

Yönetim kurulumuzun oy birliği ile aldığı karar doğrultusunda, 21.07.2018 tarihinde yapılacak olan seçimde, yeniden aday olmayacağımızı bilgilerinize sunarız.

Yeni dönemde Kapadokya Bölgemiz ve Seyahat Acentacılığı mesleğimiz için, hep birlikte güçlü TÜRSAB için, birlik ve beraberlik içinde olacağımız umuduyla çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Hepinize Saygı ve Sevgiler.

Coşkun Kırtıl

Kapadokya BYK Başkanı”

18.07.2018

Yönetim Kurulu Üyelerimiz

Mehmet KEÇECİ II. Başkan

Muttalip ALDEMİR Genel Sekreter

Arif CANTÜRK Sayman Üye

Ali Murat YILDIZ Basın Danışmanı

İsmail SUCU Üye

Muzaffer BÜYÜKBAŞ Üye

Mustafa DEMİRCİ Üye

Teyfik ÖLMEZ Üye

Yönetim Kurulu yedek Üyelerimiz

Ali KANBUR Üye
Serkan UÇAR Üye
Özcan ECEMİŞ Üye
Mehmet DÖNMEZ Üye
Mehmet ÇAKMAK Üye
Orhan KURT Üye
Murat ALDEMİR Üye
Faruk KAHVECİ Üye
Hüseyin GÖLGESİZ Üye

TÜRSAB YTK seçimlerine ilk tepki Orta Anadolu BYK’dan geldi!

Haliç BYK Başkanı, YTK seçimlerine girmeyeceğini açıkladı