Crowne Plaza Florya’da eşsiz bir havuz keyfi

Last Updated on 8 Mart 2022 by Yaşar Çelik

İstanbul’da city-resort otel olarak misafirlerine ayrıcalıklı bir konaklama sunan Crowne Plaza Florya, bu yıl tatilini şehirde geçirenler için yazın büyüsünü eşsiz havuz keyfiyle bir araya getiriyor. 

Konfor düşkünleri, kendini özel hissetmek isteyenler ve mahremiyeti tercih edenler için her detayın düşünüldüğü Crowne Plaza İstanbul Florya’da bedeninizi ve ruhunuzu şımartacak bir havuz deneyimi yaşamaya ne dersiniz?

Crowne Plaza İstanbul Florya ile ilgili tüm yazılara ulaşmak için tıklayınız.

Crowne Plaza Florya İstanbul

Florya’nın ilk ve tek 5 yıldızlı oteli olan Crowne Plaza Istanbul, sahip olduğu yatay mimari ile şehir otellerinde çıtayı yükseltirken bünyesinde bulunan Livera SPA içerisindeki hizmetleriyle de göz kamaştırıyor. İstanbul’un karmaşasından ve yorgunluğundan arınmak, huzurun tadına varmak isteyenlerin; küçük yaz kaçamakları için en doğru adresi olan otel, Ekim ayına kadar süren havuz sezonunu açtı.

Marmara Denizi’nin eşsiz manzarası eşliğinde kısa bir tatil yapmak isteyenler, kendilerini Crowne Plaza’nın kapısından içeri girer girmez bambaşka bir dünyanın içinde bulurken tatlı bir esinti eşliğinde şehrin manzarası ile bütünleşen havuzda rahatlamanın keyfini sürüyor.

İNDİRİMLERİ KAÇIRMAYIN

Normal günlerde hafta içi – hafta sonu ve resmi tatil günlerinde havuz giriş ücretleri farklılar gösterebilir. Detaylı bilgi için önceden telefon etmenizi öneririz. Havuz kenarında yer alan 6 kabana da iki kişilik kullanımlar için ideal bir konfor sunuyor. 08.00-20.00 saatleri arası açık olan havuz hizmeti 0-5 yaş arası için ücretsiz, 5 yaşından büyükler ise tam ücrete tabidir.

HAVUZ BAŞINDA BARBEKÜ VE DJ PERFORMANSI

Hafta sonları gerçekleşen barbekü etkinliği ile yaza iddialı bir giriş yapan otel, standart müzik dinletisinin yanı sıra hafta sonları 13.00-18.00 saatleri arası DJ performansı ile misafirlerine keyifli anlar yaşatıyor.

Crowne Plaza Florya

HAVUZ KENARINDA YENİ NESİL HİZMET: POOL BUTLER

Son dönemde oldukça revaçta olan Pool Butler (havuz görevlisi) hizmeti özelliğini de bünyesine katan Crowne Plaza Istanbul Florya’da misafirler; ayrıca havuz keyfinin yanı sıra kapalı havuz, sauna ve buhar odasından da yararlanma imkanı yakalayabiliyor.

"<yoastmark

Tüm gününüzü Crowne Plaza Istanbul Florya Hotel’de geçirerek bedeninizi ve ruhunuzu şımartmak için 0212 463 0 500 numaralı telefondan rezervasyon yaptırmanız yeterli.

En özel şehir oteli: Crowne Plaza Istanbul Florya