Radisson İstanbul’daki 16. tesisini açıyor

Last Updated on 27 Ağustos 2019 by Turizm Günlüğü

Radisson Hotel Group bünyesinde yer alan Radisson Hospitality AB, Radisson Residences, Avrupa Tem İstanbul için imza atıldığını duyurdu. 

Radisson Hotel Group Başkan Yardımcısı ve Geliştirme Üst Yöneticisi Elie Younes, şu açıklamada bulundu:

“Türkiye’de turizm otelcilik sektörünün yükselen bir ivme gösterdiğini görüyoruz. Radisson markalı ilk rezidans projemiz sonrası bir başka tesisi İstanbul’a getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bize güvenmeye devam ettikleri ve üçüncü kez birlikte proje gerçekleştirdikleri için iş ortaklarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Radisson Hotel Group, bu yatırımla birlikte İstanbul’da 16 tesisiyle önde gelen uluslararası bir üst segment otel işletmecisi olarak konumunu pekiştiriyor.”

140 MODERN REZİDANS

Yeni inşa edilen rezidansta bir odalı, iki odalı, üç odalı daire olmak üzere toplam 140 modern rezidans yer alacak. Ayrıca, iyi donanımlı bir spor salonu ve SPA ile kapalı yüzme havuzu, kısa ya da uzun süreli konaklamalarda misafirlerin hizmetine sunulacak.

HAVALIMANINA YAKINLIĞIYLA ÖN PLANA ÇIKIYOR

Radisson Residence Avrupa Tem İstanbul, İstanbul havalimanına yakın bölgesinde bulunan Avrupa Tem Konutları içerisinde bulunuyor. Rezidanslar, hem İstanbul’un önemli iş bölgelerine hem de havalimanına yakınlığıyla iş ve tatil amaçlı seyahat eden konukların tercihi olacak.

Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul yatırımcısı Süleyman Çetinsaya: “Radisson Hotel Group ile olan ilişkimizi daha da genişletmekten mutluluk duyuyoruz. Kayseri ve Vadistanbul’daki başarılı lansmanlardan sonra, bu yeni projenin başka bir başarı olacağından ve Radisson’un Türkiye’ye ve dünyaya getirdiği hizmet ve marka bilinirliğinin kalitesini göstereceğinden eminiz.” diye konuştu.