2020 için Destination Options’tan yeni yatırımlar, yeni projeler…

Destination Options Kurucusu Ece Delen ve Destination Options Yönetici Ortağı Meral Tuncer Argül

Last Updated on 14 Ocak 2020 by Yaşar Çelik

Destination Options 2020’de daha güçlü… Destination Options 2020’ye yeni yatırımlar ve sektör için yeni projeler ile giriyor.  

2012 yılından bu yana İtalya, Fransa, Makedonya, Fas, Ürdün ve Türkiye’de bulunan ofisleri ile dünya çapında outgoing ve MICE yapan ve kaliteli hizmet hedefleyen acentelerin lokal tur operatörü partneri olan Destination Options Kurucusu Ece Delen ve Destination Options Yönetici Ortağı Meral Tuncer Argül, 2020 yılına ait plan ve projelerini paylaştı.

ECE DELEN: 2019 YILINDA MÜŞTERİLERİMİZE YENİ BİR DESTİNASYON KAZANDIRDIK

Destination Options’ın 2019 yılı nasıl geçti?

Ece Delen: 2019 yılı bizim için çok verimliydi. Türkiye marketi açısından bir ilke imza attık. Ürdün destinasyonunu Türkiye’ye kazandırdık. Zaten 7 yıldır kendi ofisimiz ile hizmet verdiğimiz Ürdün destinasyonunda Türkiye’den hiçbir acenteden talep alamıyorduk ve fark ettik ki; acentelerimizin bölgeyi tanıması gerekiyor. Risk alarak hem Türk Hava Yolları’nda garanti koltuklar aldık hem de 30 kişilik Türkiye’nin önde gelen acentecilerini, turizmcilerini Ürdün’e götürdük. Destination Options olarak ilerleyişimizde yeni bir ivmeyle Türkiye’ye yeni bir destinasyon kazandırdık. Aldığımız riskler vardı. Beklentimizin üzerinde operasyona imza attık.

Kuruluşundan bu yana seyahat acenteleri için en çok fam trip gerçekleştiren incoming tur operatörleri arasına girdik.

MERAL TUNCER ARGÜL: 2020 KONTRATLI ÖZEL FİYATLARIMIZ HAZIR

Meral Tuncer Argül: İtalya, Fransa, Balkanlar destinasyonlarında ciddi yatırımlar yaptık ve bu yatırımlar bize daha fazla rekabet edilir fiyatlar ile piyasada olmamıza olanak sağlayacak.

Fas ve Ürdün destinasyonlarında uçak koltuk garantilerimizi arttırdık. Hoteller ve araçlarımızda revizeler yaptık. Zaten yüksek olan servis kalitemizi en iyi fiyatlar ile sunmak için kontratlarımızı yeniledik.

Türkiye ofisimizi 2019 başında Marmaris’e taşıdık ve artık Türkiye birçok ülkeden seyahat acentesine Güney Ege’de incoming tur operatörü olarak hizmet vermeye başladık.

Bunun haricinde Marmaris çevresinde, Rodos ve Simi gibi Yunan adalarında operasyon yapmak isteyen Dünya ve Türkiye’deki seyahat acentelerimize de hizmet vermeye başladık. 2020 kontratlı özel fiyatlarımız da hazır…

Bütün bunlar neticesinde 2019’un bizim adımıza verimli geçtiğini söylemekten mutluluk duyarım.

Destination Options Kurucu Ortağı Ece DELEN (solda) ve Yönetici Ortak Meral Tuncer ARGÜL

Destination Options’ın 2020 plan ve hedefleri nedir?

Ece Delen: 2020 için heyecanlıyız çünkü 2020 sektöre yatırımlarımızı daha fazla arttıracağımız bir yıl olacak.

2019’un sonunda lanse ettiğimiz Türkiye genelinde Doğu’dan Batı’ya destinasyon tanıtım toplantıları ile seyahat acentelerimiz ile buluşacağız. Yeni sürpriz fam triplerimiz olacak. Bu sene Türkiye, İtalya ve Orta Avrupa’daki seyahat acentelerine fam tripler düzenleyeceğiz.

2020 için havayolu firmalarıyla kendi destinasyonlarımız olan Fas, Ürdün ve İtalya için protokol fiyat anlaşmalarımızı koruyoruz.

Destination Options’a yeni bir destinasyon kazandıracağız ve başka sürpriz yatırımlarımız da olacak.

Bütün bu yatırımlarımızın hepsi acentelerimizi düşünerek; onlara en iyi şekilde yardımcı olabilmek için gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz projelerimizdir.

Misyon ve amacımız acentelerimizin işlerini kolaylaştıran uzun vadede yereldeki partnerleri olmak!

Henüz Destination Options ile tanışmamış, çalışmamız olan tüm seyahat acentelerimizi en az bir kere Destination Options ile çalışmaya davet ediyoruz.

Tüm meslektaşlarımıza çok güzel, verimli, bereketli bir yıl dileriz.

Destination Options yeni yapılanmasıyla gücüne güç kattı