THY deprem bölgesine destek vermeyi sürdürüyor

THY Mısır uçuşlarını artırıyor

Last Updated on 28 Ocak 2020 by Turizm Günlüğü

THY, bölgeye ulaştırılan tüm yardım malzemelerinin taşınmasında önemli bir görev üstlendi. Yardım malzemeleri bölgeye ücretsiz olarak hava kargo yoluyla taşınıyor.

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 6.8 büyüklüğünde meydana gelen depremden etkilenen bölgeye AFAD aracılığıyla ücretsiz olarak yardım malzemelerinin taşınmasını sağladığı belirtildi.

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı‘nın açıklamada yer alan görüşlerinde “Çalışmalarımızı AFAD ile birlikte yürütmekte ve yardım malzemelerini bölgeye ücretsiz olarak hava kargo yoluyla taşımaktayız. Kurum içerisinde başlatmış olduğumuz yardım kampanyası ile de çalışma arkadaşlarımız bölgeye desteklerini göndermeye devam ediyor. Ortaklığımız, ihtiyaç duyulan her an koşulsuz destek vermeyi sürdürecektir” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, THY’nin kurum içerisinde başlattığı yardım kampanyasından elde edilecek yardımlar, ilgili kuruluşlar aracılığıyla bölgeye ulaştırılacak ve acil ihtiyaçların giderilmesinde kullanılacak.