Emniyetin bulamadığı Fettah Tamince’ye Acun Ilıcalı ulaştı

Fettah Tamince'den Çarpıcı Rapor: Galataport ve Haliçport için Uber Şart!
Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince

Last Updated on 28 Ocak 2020 by Turizm Günlüğü

Rixos Otelleri’nin sahibi iş insanı Fettah Tamince, 6.8 büyüklüğünde Elazığ’da yaşanan depremin yaralarını sarmak adına Acun Ilıcalı tarafından TV8’de gerçekleştirilen yardım kampanyasına bağışta bulunmak için canlı yayına katıldı.

26 Ocak tarihinde saat 20.00’de TV8 ekranlarında başlayan canlı yayına ilerleyen saatlerde FETÖ üyeliğinden hakkında bugüne kadar 4 soruşturma başlatılan Fettah Tamince telefonla bağlandı. Tamince, yayında Elazığ depremzedeleri için 250 bin TL bağışladığı söyleyerek 50 depremzede aileyi de tesislerinde, diledikleri zaman ağırlamak istediğini belirtti.

OSMAN KAÇMAZ: BAĞIŞI YATIRDIĞI AN ŞİKAYETİMDEN VAZGEÇECEĞİM!

Olayın ardından Emekli Sincan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Osman Kaçmaz sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Kaçmaz’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“Acun’u tebrik ediyorum. Emniyet Güçlerinin ulaşamadığı Fettah Tamince’ye bir telefonla ulaştı. Keşke 400 milyon zimmetine geçirdiği paradan fazla Elazığ depremine bağışlasaydı inanın şikâyetimden vazgeçerdim.. Ama bekliyorum eğer bu parayı yatırdığı an şikâyetimi geri alacağım.”

Fettah Tamince ile ilgili tüm haberlere ulaşmak için linke tıklayın.

Emniyet Fettah Tamince’yi bulamadı