Well Palace Side yeni sezona kapılarını açtı

Well Palace Side Hotel

Last Updated on 9 Mayıs 2023 by Turizm Günlüğü

Well Palace Side kapsamlı bir yenilenmenin ardından 1 Mayıs 2023 itibarıyla ilk misafirlerini ağırlayarak yaz sezonuna kapılarını açtı. antalya otelleri 5 yıldızlı.

Well Palace Side Hotel

Ultra Lüks Her Şey Dahil Konsepti

Antalya’nın en gözde tatil beldelerinden biri olan Side Evrenseki bölgesinde hizmete açılan Well Palace Side, Ultra Lüks Her Şey Dahil konseptiyle yaz sezonunun ilk misafirlerini ağırlamaya başladı. 5 yıldızlı tesis, ilgi çekici mimarisi, konforlu ve modern tasarlanmış odaları, Akdeniz’in maviliği ve zengin mutfağı ile konuklarına unutulmaz bir tatil deneyimi sunmayı hedefliyor.

Well Palace Side Hotel

Üst düzey misafir memnuniyeti

17 bin m2’lik alana kurulu, 890 yatak kapasiteli ve 6 farklı oda tipinde hizmet veren tesisi geliştirmek ve profesyonel bir hizmet sunmak üzere konukların memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak amacıyla yenilenme sürecinden geçen Well Palace Side, hizmet anlayışını Türk misafirperverliği ile birleştiriyor.

Well Palace Side Hotel

Birbirinden farklı aktiviteler ve eşsiz lezzetler

Well Palace Side konukları; açık ve kapalı havuzların yanı sıra relax havuz, aquapark ve plaj seçeneklerinden dilediklerinde tatilin tadını çıkarabilecekleri gibi ana restoran dışında uluslararası mutfakların lezzetlerini doyasıya deneyimleyecekleri Italian – Mutancana ve Rakki-Fish A’la Carte Restoranlarda enfes lezzetler tadabilecekler.

Well Palace Side Hotel

Çocuklu aileler için her şey düşünüldü

Minik misafirler; çocuk büfesi, mini animasyon, çocuk havuzu, aquapark, açık ve kapalı oyun alanı ve çocuk kulübü gibi aktiviteler ile eğlenirken, spor yapmak ve formda kalmak isteyen misafirler için de tam donanımlı Fitness salonu ve tatilde de güne enerjik başlamak üzere SPA merkezi imkânı da sunuluyor.

Well Palace Side Hotel

Toplantı ve organizasyonların merkezi

Ayrıca otelde tüm organizasyon ve toplantılar için 333 m2 (kolonsuz) kapasiteli konferans salonu da profesyonel ekipman ve kaliteli hizmet anlayışıyla tüm yıl boyunca misafirlerine hizmet veriyor. antalya otelleri 5 yıldızlı. antalya otelleri 5 yıldızlı.

Kolay ulaşım imkanı

Sahile uzaklığı 400 metre olan tesiste gün boyu ücretsiz shuttle hizmeti sunulmakla birlikte Antalya Havalimanı’na 50 km, Antalya şehir merkezine 70 km, Side Antik Kent’e 6 km uzaklıkta bulunuyor.

Dünyanın her yerinden gelen misafirler

Yeni sezonda misafir çeşitliliğine önem veren bir turizm anlayışı ile bölge dinamiği olan Almanya başta olmak üzere Avrupa ülkeleri, C.I.S., Türkiye ve Türki Cumhuriyetlerinden misafir ağırlamayı hedefleyen Well Palace Side yılın dört mevsimi hizmet vermeyi hedefliyor.
Harika bir tatil deneyimi yaşayacağınız Well Place Side, yeni sezonda tüm misafirlerine birbirinden özel hizmetler sunmanın garantisini veriyor.

Web Adresi: https://wellpalaceside.com/tr/
Otel İletişim: +90 242 749 81 81
Çağrı Merkezi: +90 850 390 04 03
Adres: Evrenseki Mah. Sahil Cad. No: 22/1 Manavgat – Antalya / Türkiye