Middle East Turkey ATM Dubai’de okuyucusuyla buluştu

Last Updated on 26 Temmuz 2019 by Yaşar Çelik

Ortadoğulu turistler için hazırlanan ve bu coğrafyada Türkiye’nin tanıtımına katkı sağlamayı amaçlayan Middle East Turkey Dergisi’nin ilk sayısı Türkçe, Arapça ve İngilizce olarak 3 dilde yayımlandı.

Middle East Turkey, Türkiye’de turizm dergileri arasında 3 dilde yayınlanan tek dergi olma özelliği ile geniş bir okuyucu kitlesini hedefliyor. Derginin basılı kopyasının yanı sıra internet üzerinden tüm dünyanın ücretsiz ulaşabildiği e-dergi formatı da bulunuyor.

Middle East Turkey Dergisi’ni dijital olarak okumak için tıklayın…

Türkiye’de Ortadoğu pazarına yönelik faaliyet gösteren acentaları ve turizm sektörü paydaşlarını bir çatı altında toplayan ilk dernek olan “Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acentaları Derneği” (OTSAD), her yıl olduğu gibi bu yıl da Dubai’de düzenlenen Arabian Travel Market Fuarı’nda yerini aldı.

OTSAD, bu yıl da fuar kapsamında özellikle Körfez Ülkeleri’nde bulunan yurt dışı temsilcilerini ve dünya geneline yayılan üyelerini profesyoneller ile buluşturuyor.

ATM Dubai Fuarı’nda Dubai Türkiye Başkonsolosu, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Dubai Ataşesi, OTSAD standını ziyaret ederek çalışmaları yakından takip ettiklerini ve her türlü desteğe hazır olduklarını ifade ettiler.

OTSAD’ın destekleriyle yayın hayatına başlayan MIDDLE EAST TURKEY Dergisi de Dubai ATM Fuarı’nda katılımcılarla buluştu.

Türkçe, Arapça ve İngilizce olarak hazırlanan MIDDLE EAST TURKEY Dergisi katılımcıların ilgisini çekmeyi başardı.

30 – 31 Ağustos tarihlerinde WOW Istanbul Hotels & Convention Center’da gerçekleşecek olan Uluslararası Hac ve Umre Fuarında tüm Suudi acentalara ve katılımcılara ücretsiz dağıtılacak yeni sayımızda reklam ve haber ile yer almak için bizimle iletişime geçin.

Middle East Turkey Dergisi
Yazı İşleri Müdürü
Yaşar Çelik
yasar.celik@outlook.com
Tel: +90533 566 4515

 

Ortadoğulu turistin nabzını tutan dergi: Middle East Turkey