Kemal Ertem TÜRSAB Şişli BTK Başkanlığına aday oldu

Exp-Ert DMC Şirket Kurucusu Kemal Ertem

Last Updated on 19 Ekim 2019 by Yaşar Çelik

Exp-Ert Destination Management (DMC) Şirket Kurucusu Kemal Ertem, 21 Ekim 2019 tarihinde TÜRSAB Genel Merkez binasında 09:00 – 15:00 saatleri arasında yapılacak olan TÜRSAB Şişli Bölge Temsil Kurulu seçimlerinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Kemal Ertem’in adaylığıyla ilgili turizm camiasından meslektaşları için bir yazı kaleme aldı. Ertem yazısında “Yeni dönemde sizlerin çözüm ortağı olacak. Hizmet verdiğiniz alan ne olursa olsun, çalışmalarımızı, turizm faaliyeti adına atılan her adımda “ayrılmaz bir bütünün” parçaları olduğumuzun bilinci ile yürüteceğiz” ifadelerini kullanarak kurulun TÜRSAB yönetimiyle sektör paydaşları arasında bir iletişim köprüsü görevi göreceğini önemle vurguluyor.

İşte DMC Şirket Kurucusu Kemal Ertem’in TÜRSAB Şişli Bölge Temsil Kurulu seçimleri için açıkladığı başkan adaylığı hakkındaki o yazısı:

“Sevgili Meslektaşlarım, Değerli Turizmci Dostlar,

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Şişli Bölge Temsil Kurulu yeni dönemde sizlerin çözüm ortağı olacak. Hizmet verdiğiniz alan ne olursa olsun, çalışmalarımızı, turizm faaliyeti adına atılan her adımda “ayrılmaz bir bütünün” parçaları olduğumuzun bilinci ile yürüteceğiz. 21 Ekim 2019 tarihinde TÜRSAB Genel Merkez Binasında, 09:00 – 15:00 saatleri arasında yapılacak seçimlerden sonra Şişli Bölge Temsil Kurulu bütün meslektaşlarımızın erişebileceği, sorunlarına, önerilerine ve fikirlerine eşit ilgiyle karşılık bulabileceği güvenilir bir odak noktası olacak. Şişli bölgesinde verimli, başarılı, istikrarlı, güvenilir, katma değeri yüksek bir turizm ortamını sizlerle “omuz omuza” oluşturacağız.

Turizm sektöründe faaliyet gösterdiğiniz “incoming”, “outgoing”, “ticketing”, “destination management” ve diğer tüm alanlarda ürettiğiniz katma değerle, her koşul altında Türkiye ekonomisine önemli katkılarda bulunmaya devam ediyorsunuz. Özverili çabalarınızla, hem bireysel hem de toplumsal vizyonunuzla Türkiye’nin dünya turizminde gözde bir çekim merkezi olmasında ciddi bir uğraş veriyorsunuz. Sağlık, kültür, spor, kongre turizmi konusundaki girişimlerinizle coğrafyamızın dört bir yanının mevsim gözetmeksizin tercih edilir bir destinasyon haline gelmesini, turizm faaliyetlerinin sürdürülebilirliğini sağlıyorsunuz. Keza dünyanın diğer ülkelerine yaptığınız operasyonlarla yalnızca yurttaşlarımızın seyahat etmesine aracı olmakla kalmıyor, büyük bir bilgi birikiminin küresel dolaşımına da destek oluyorsunuz.

Sahip olduğu tüm potansiyeliyle ve riskleriyle sürekli gelişim ivmesine sahip bir sektörün paydaşı olarak sizlerle birlikte çalışmanın gururunu ve mutluluğunu paylaştığımı bilmeniz isterim.

“SİZLERLE OMUZ OMUZA”

TÜRSAB Şişli Bölge Temsil Kurulu olarak yeni dönemde tüm paydaşlarımızın çözüm ortağı olarak çalışacağımızı, karşılaşılan sorunları çözmek konusunda fikri uzlaşma sağlayacağımızı müjdelemek isteriz. TÜRSAB yönetimiyle sektör paydaşları arasında bir iletişim köprüsü haline gelecek olan Şişli Bölge Temsil Kurulu’nun, önümüzdeki yeni dönemde, bölgede faaliyette olan tüm turizm paydaşlarının öncelikli sorunlarının ivedilikle çözülmesi için gereken adımları beklemeksizin atacağından emin olabilirsiniz. Sektörün çalışmalarını sekteye uğratan her tür engelin farkındayız. Tecrübelerimiz ışığında söz konusu engelleri yetki ve etki alanımıza alarak ortadan kaldırmak konusunda gerekli girişimlerde bulunmayı, sonuca ulaşana kadar süreci takip etmeyi görev biliyoruz. Bölgemiz bünyesindeki meslektaşlarımızın her birinin erişebileceği, sorunlarına, önerilerine ve fikirlerine eşit ilgiyle karşılık bulabileceği güvenilir bir odak noktası olması gerektiğine inandığımız Şişli Bölge Temsil Kurulu olarak yeni dönemde yola sizlerle bu doğrultuda ve omuz omuza devam etmek istiyoruz.

BİRLİKTE FARK YARATACAĞIZ

Sektörde emek verdiğimiz alan ne olursa olsun turizm faaliyeti adına atılan her adımda ayrılmaz bir bütünün parçaları olduğumuzun bilinci ile yürüteceğimiz çalışmalarla fark yaratacağız. Gerek Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda gerekse Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilgili komisyonlarında görüşülen yasalar ve mevzuatlar hakkında, bölgemizi ilgilendiren görüşlerinizi, taleplerinizi TÜRSAB’a iletmek üzere fikir alışverişi yapabileceğiniz, düşüncelerinizi aktarabileceğiniz etkin, verimli bir bölge temsil kuruluyla çalışma imkânı bulacaksınız.

“TURİZM ADINA BÜYÜK DÜŞÜNÜP SAĞLAM ADIMLAR ATACAĞIZ”

İstanbul Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve yerel yönetimlerle birlikte, onların da desteğini alarak yürüteceğimiz çalışmalarla sektörde faaliyet gösteren her paydaşımızın iş akışının kesintisiz sürmesini, ticari hacminin genişlemesini sağlayacak projelerimizi hayata geçireceğiz. Bölgemiz ve turizm adına büyük düşünüp sağlam ve güçlü adımlar atacağız.

EMEĞİN GÖZ ARDI EDİLMEDİĞİ BİR ŞİŞLİ BTK

21 Ekim 2019 tarihinde yapılacak TÜRSAB Şişli Bölge Temsil Kurulu seçimlerinden sonra her paydaşın sesini duyurmak konusunda eşit hakka sahip olduğu, sorunlara hızlı ve etkin çözüm getirmek için tüm gücüyle uğraşan, emeğin göz ardı edilmediği bir Şişli Bölge Temsil Kurulu’nun desteğiyle üretmeye, çalışmaya devam edeceğiz. Ortak hedeflerimizi gerçekleştirmek ve desteğinizi hissetmek amacıyla sizleri 21 Ekim 2019’da TÜRSAB Genel Merkezde, 09:00 – 15:00 saatleri arasında yapılacak TÜRSAB Şişli Bölge Temsil Kurulu seçimlerinde oyunuzu kullanmaya davet ediyorum. Sektörümüzün ve dünya başkentlerinden İstanbul’un nabzının attığı, ülke turizminin yüksek bir yüzdelik dilimini üreten Şişli bölgesinde verimli, başarılı, istikrarlı, güvenilir, katma değeri yüksek bir turizm ortamını hep birlikte oluşturmak üzere.

Sevgilerimle ve saygılarımla
R. Kemal Ertem