Radisson Blu Bosphorus İstanbul’da Unutulmaz Bir İftar Daveti

Türkiye'nin önde gelen turizm yayınları, Radisson Blu Bosphorus Hotel Istanbul'un şık restoranı Cruise Lounge'da düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Last Updated on 5 Nisan 2024 by Turizm Günlüğü

İstanbul’un kalbinde, eşsiz Boğaz manzarasına ev sahipliği yapan Radisson Blu Bosphorus Hotel Istanbul, bu Ramazan ayında unutulmaz bir iftar deneyimi sunmak üzere kapılarını Türkiye’nin önde gelen turizm yayınlarına açtı. Otelin nefes kesen manzarasıyla ünlü restoranı Cruise Lounge, seçkin misafirlerini özel bir iftar yemeğinde ağırladı.

İftar yemeği davetinin düzenlendiği Cruise Lounge’da misafirlere İstanbul Boğazı’nın büyüleyici güzelliği panoramik bir pencereden sunuldu. Ayrıca misafirler, gün batımının kızıllığıyla Boğaz’ın serin suları üzerinde yansıyan ışıklar arasında, özenle hazırlanmış, zengin ve çeşitli iftar menüsünün tadını çıkardı.

Soldan Sağa – Radisson Otel Grubu Saha Pazarlama Aktivasyon Müdürü Esra Ayyıldız, Geliştirme ve Franchise Operasyonlar Türkiye Ülke Direktörü Baran Türkel ve Radisson Otel Grubu Pazarlama Müdürü Yeşim Doğukan

Radisson Blu Bosphorus Hotel Istanbul’un yetenekli şefleri, geleneksel Türk lezzetlerini modern sunumlarla buluşturarak, hem göze hem de damağa hitap eden benzersiz bir mutfak deneyimi yaşattı. İftariyelikler, sıcak başlangıçlar, ana yemekler, meyveler ve tatlıdan oluşan iftar menüsü, etkileyici bir lezzet şölenine dönüştü.

Bu özel gece, Türkiye’nin turizm sektöründeki önemli yayınların temsilcilerini bir araya getirerek, sektördeki son trendler ve gelişmeler hakkında keyifli sohbetlere ev sahipliği yaptı.