Gloria Jeans Coffees’ın yeni adresi Karaköy

Gloria Jean’s Coffees Karaköy

Last Updated on 16 Temmuz 2019 by Turizm Günlüğü

Gloria Jean’s Coffees, kahve tutkunlarının yeni rotasını İstanbul’un son zamanlardaki en gözde semtlerinden biri olan Karaköy’e çevirdi.

Kullandığı özel çekirdekler ile kahvelerinde fark yaratan Gloria Jean’s Coffees, Türkiye’deki zincir mağazalarıyla tatlı sohbetlerin yeni buluşma noktası olmaya devam ediyor.

Kahve kalitesi, farklı espresso ve süt hazırlama tekniği ile eşsiz kahve deneyimi sunan Gloria Jean’s Coffees, 74. mağazasını Karaköy’de açtı.

Sohbetlere lezzet katan yeni adres

yumuşak ve sert içimli kahve seçenekleri ile müşterilerine keyif dolu anlar yaşatan Gloria Jeans Coffees, günün her saatinde kahve keyfini artırmayı amaçlıyor.

Hem zaman hem de lezzetten ödün vermeden hizmet sunmaya çalışan Gloria Jean’s Coffees’de kahve, espresso ve çikolata bazlı içeceklerin yanı sıra meyveli içecekler yer alıyor. Farklı şuruplarla harmanlanan içecekler kendine özgü reçetesiyle damaklarda iz bırakıyor.

Gloria Jean’s Coffees, ister kahvaltı ister ara öğün yanında açlığını bastırmak ya da tatlı ihtiyacını karşılamak için kahve severleri sağlıklı atıştırmalıklar, çikolata, cheesecake gibi patisserie ürünlerini deneyimlemeye davet ediyor.