En iyi 10 balayı oteli

Last Updated on 15 Ocak 2020 by Turizm Günlüğü

Yoğun geçen bir dönemin ardından tamamen dinlenmeye ihtiyaç duyduğunuz balayı seyahatinizin diğerlerinden çok daha özel olacağına emin olabilirsiniz. Nasıl mı? İşte sizin için derlenen en iyi 10 balayı oteli…

Son günlerde ultra her şey dahil, her şey dahil ya da butik otel gibi pek çok tür konaklama seçeneği bulunan tesisler de bu durumun farkındalar ve çiftlere eşsiz anlar yaşatmak için adeta birbirleriyle yarışır duruma geldiler. Siz de hareketli mi yoksa tüm seslerden uzak sakin bir balayı mı düşlediğinize karar verdiyseniz, özel olarak neredekal editörlerinin hazırladığı en iyi balayı otelleri listesinden kendi otelinizi seçerek tatiliniz için ilk adımı atabilirsiniz.

1 – Otel Caeli Eceabat

Çanakkale-Eceabat’ta gerek hizmet kalitesi gerek zarif dekorasyonu ile hayallerinizin ötesinde bir balayı yaşatacak olan Otel Caeli Eceabat, oda-kahvaltı konseptinde hizmet veriyor. Yemyeşil bir manzaraya ev sahipliği yapan otelde kapalı yüzme havuzu, alakart menüler sunan bir restoran ve bar bulunuyor. Misafirler konaklamaları boyunca tesiste güne organik ürünlerle donatılmış doyurucu bir kahvaltı ile başlamanın ardından SPA olanaklarıyla gevşeyebiliyorlar. Otel Caeli Eceabat’ın odaları ise sağladığı tüm olanaklar ile oldukça konforlu.

Hotel Caeli’ye mükemmellik sertifikası

2 – Nostalji Cave Suite Hotel

Nevşehir – Ürgüp’te yer alan ve ismi gibi nostaljik havasıyla iç ısıtan Nostalji Cave Suite Hotel, 8 özel odasıyla tüm ziyaretçilerine unutulmaz bir seyahatin kapılarını açıyor. Bir kaya oyma oteli olan tesis, konumu ile balon turlarından ATV gezilerine, safari turlarından Türk gecelerine kadar Kapadokya ruhunu yaşatan tüm aktiviteleri yapmanıza olanak sunar. Tesisin restoranı ise özenle hazırlanan, yöreye özgü lezzetleri ile hem göze hem de mideye hitap ediyor. Tüm bu özellikleriyle otel hayalinizde balayı oteli olmaya aday.

Kapadokya’nın en iyi 10 küçük ve butik oteli

3 – Seaview Faralya

Seaview Faralya, Muğla- Fethiye’ye bağlı bir köy olan Faralya’da eşsiz bir konaklama deneyimi yaşatıyor. Deniz manzaralı ahşap konaklama birimleri ve açık yüzme havuzunda doğayı adeta selamlayabilen konuklar, güne enfes serpme kahvaltısı ile enerjik bir başlangıç yapabiliyor. Misafirler günlerini güneşlenme terasında ya da odalarında yer alan deniz manzaralı jakuzilerinde geçirebiliyor. Bölgenin doğasıyla muhteşem bir uyum içinde olan ahşap odalarının bazılarında sonsuzluk havuzu yer alıyor. Otelin bar ve restoranı romantik bir balayı için de oldukça ideal.

Türkiye’nin 6 gizli cennetinden biri: Faralya

4 – Suna Sun Boutique Hotel

Yaz tatillerinin eşsiz adresi Çukurbağ Yarımadası’nda hizmet veren Suna Sun Boutique Hotel, çiftlere deniz kenarındaki özel iskelesi ve sonsuzluk havuzuyla lüks bir seyahat olanağı sunuyor. Konuklar tesisin deniz manzaralı barında hazırlanan alkollü-alkolsüz kokteylleri eşliğinde gün boyu güneşlenirken, yılın tüm yorgunluğunu üzerlerinden atabiliyor. Otelde servis edilen sabah kahvaltıları görülesi bir deniz manzarası eşliğinde servis edilebiliyor. Tesisin modern bir dekorasyona sahip odaları da oldukça ferah ve aydınlık olmasıyla ön plana çıkıyor.

İstanbul’da Spa & Wellness hizmeti en iyi 10 butik otel

5 – Jasmin Elite Residence

Bodrum aşığı çiftlerin unutulmaz bir balayı geçirecekleri Jasmin Elite Residence, geniş odalı lüks dairelerinde konforlu dolu bir konaklama imkanı sunuyor. Bünyesinde açık yüzme havuzu bulunun tesisin tüm ziyaretçileri gün boyu havuz keyfi yaparken, huzur dolu bir tatilin tadını çıkarabiliyor. Ziyaretçilerin ihtiyaçları doğrultusunda özenle dekore edilen odalarda tam donanımlı mutfaklar, LCD TV, split klima ve özel banyolar mevcut. Üstelik otel Bodrum’un eğlenceli gece hayatıyla öne çıkan Gümbet’te yer alıyor ve konuklarına eğlence dolu bir tatil vadediyor.

İstanbul’un en iyi açık yüzme havuzlu 10 oteli

6 – Assos Alis Farm Boutique Hotel & Spa

Hayvan dostu bir tesis olan Assos Alis Farm Boutique Hotel & Spa, ziyaretçilerine Assos-Sivrice’de hizmet veriyor. Doğal ortamıyla olduğu kadar sunduğu olanaklarla da büyüleyen tesis, balayı çiftlerine adeta bir rüyayı yaşatıyor. Tesis açık yüzme havuzuna, açık yüzme havuzuna ve sabah-akşam yemeklerin zengin açık büfe olarak sunulduğu özel bir restorana ev sahipliği yapıyor. Konuklar dilerse panoramik deniz manzaralı odaları, dilerse jakuzili ve şömineli delüks odaları tercih edebiliyor. Geleneksel Türk hamamı ve sauna gibi SPA olanakları ise keyifli bir gün için oldukça ideal.

Çanakkale’nin incisi Assos’u keşfetmek için 7 sebep!

7 – Sunset Villa Hotel

Güne harika bir manzarayla başlamak ister misiniz? O halde sizi Kaş’ın deniz manzarasıyla olduğu kadar gün batımı manzarasıyla da büyüleyen Sunset Villa Hotel’e davet ediyoruz. Açık yüzme havuzunun yanı sıra şezlong ve şemsiyelerle donatılmış güneşlenme terasına da sahip olan otel, oda-kahvaltı konseptinde hizmet veriyor. Otelde sabahları serpme kahvaltı servis edilirken, akşam yemekleri alakart menü olarak sunuluyor. Tabi tüm bu olanaklar birleşince otelde keyifli bir balayı tatili de kaçınılmaz oluyor.

FidoRento’dan Kaş’ta uygun konaklama seçenekleri

8 – Ağva Park Mandalin

İstanbul’un gürültüden uzak, en romantik rotalarından biri olan Ağva’da yer alan Ağva Park Mandalin, konuklarına yaşamları boyunca unutamayacakları bir konaklama deneyimi yaşatıyor. Nehir kenarında konumlanan tesiste gün batımını izlemek de şarap eşliğinde şömine başı sohbetlere katılmak da konuklara bambaşka bir keyif yaşatıyor. Otel oda-kahvaltı hizmeti veriyor ve tesisin doyurucu kahvaltıları nehir kenarında servis ediliyor. Balayı çiftleri tesiste şömineli, jakuzili ya da nehir manzaralı odaların keyfini çıkarıyor.

Mardin’in en özel 10 oteli

9 – Sound Of Silence Suite

Marmaris’in huzur merkezlerinden Bozburun’da, deniz manzaralı bir konumda yer alan Sound Of Silence Suite, yeni evlenen çiftlere yılın yorgunluğunu unutturacak bir konaklama deneyimi yaşatıyor. Bünyesinde açık yüzme havuzu bulunan otel, konumuyla seyahatinden huzur bekleyen konuklara sessiz ve bir o kadar dinlendirici bir tatil vadediyor. Tesis restoranında sabahları deniz manzarasına karşı servis edilen kahvaltıların yanı sıra gün boyu birbirinden lezzetli alakart menüler sunuluyor. Otel odaları arasında ise mutfaklı villa, jakuzili, deniz manzaralı ya da bahçeli oda gibi seçenekler bulunuyor.

En gözde 7 balayı rotası

10 – Cunda Rooms Butik Otel

Şirin mi şirin odalarıyla göz kamaştıran Cunda Rooms Butik Otel, Ayvalık-Cunda’da denize yalnızca 100 m yürüme mesafesinde yer alıyor. Çift kişilik odalarının bir kısmında harika bir deniz manzarasına sahip olan tesiste, çiftlerin koyu sohbetlere dalacağı bir de bahçe yer alıyor. Konuklar güne o unutulmaz Ege lezzetleriyle donatılmış kahvaltıyla başlarken, günün geri kalanını denizde ya da Cunda sokaklarını keşfederek geçirebiliyor. Otelin oda özellikleri arasında özel banyo ve klima yer alıyor.

Tatil dostu 10 teknolojik aksesuar