Just2Travel ve Eco Turkey Travel birleşti

Last Updated on 16 Ocak 2017 by Yaşar Çelik

Eco Turkey Travel ve Just2Travel arasında uzun süredir devam eden ikili görüşmeler birleşmeyle sonuçlandı. Just2Travel markası altında birleşen iki şirket, İngiltere ve Türkiye turizm ilişkilerinde lider olmayı hedefliyor.

İngiltere'de turizm sektörünün Türk kökenli şirketleri arasında yer alan Just2Travel ve Eco Turkey Travel, Just2Travel Birleşmenin detayları hakkında Londra Gazete’ye konuşan Just2Travel ortaklarından Murat Yüksel, “Grubumuzun birleşmeden sonraki kapasitesi iki katına çıkacak. Bu da Türkiye turizmi açısından büyük önem taşıyor. Bünyemizdeki iki firmanın verdiği hizmetler ortada. Ayrıca Eco Turkey ve Just2Travel’ın Türkiye’deki etkinliği tartışılamaz seviyede. Bu tabloya bakıldığında bu birleşmenin Türk turizmindeki kazanımı üst seviyelere taşıyacağını söyleyebilirim” dedi.

Otellerle ve DMC (Destination Management Company) şirketleriyle direkt kontratlar yapılmaya başlandığını söyleyen Ali Keskin ise, “Hedeflerimiz büyüdü. Müşteri gücümüzü, altyapımızı ve insan kaynaklarımızı birleştiriyoruz. Ayrıca özellikle İngiltere pazarında ciddi tanıtım çalışmalarına başladık. İngiltere’de İngiliz medyasında ve yerel Türk medyasında duyurularımız yayınlanacak. Ayrıca taksitli tatil satışları da gündemimizde. Yakın zamanda İngiltere, İskoçya, İrlanda ve değişik ülkelerde fuarlara katılarak tanıtımımızı güçlendireceğiz. Bu süreç içinde Turizm Bakanlığı’yla da görüşmelerimiz oluyor. Biz pazarlara ilişkin görüşlerimizi yetkili isimlerle paylaşıyoruz” diye konuştu.

Sektörde birçok firmaya örnek olacak bir yapılanmaya imza attıklarını vurgulayan Murat Yüksel, “Çok önemli bir girişim başlattık, bu yüzden tüm çalışmalarımızla hedefe kilitlenmiş durumdayız. Bu birleşmeden sonra tüm destinasyonlarda müşterilerimize daha kaliteli ve uygun fiyata tatil imkanı sunacağız. Yüksel, “Türkiye ve Kıbrıs dahil, Küba, Dominik Cumhuriyeti, Meksika, İspanya, İtalya, Yunanistan gibi pek çok ülkeye en uygun fiyata paket tatil imkanlarımız var” yorumunu yaptı.

Just2Travel 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren Edmonton bölgesinde iki ayrı ofiste hizmet veriyor.