Corendon Turizm Grubu, 2017 yılı erken rezervasyon dönemini başlattı!

Last Updated on 14 Şubat 2017 by Yaşar Çelik

Corendon Turizm Grubu, 2017 yılı erken rezervasyon dönemini başlattı. PremierSolto, Grand Park Bodrum, Grand Park Lara gibi Türkiye’nin gözde otellerini bünyesinde bulunduran Corendon Hotels and Resorts, tatilseverlere Şubat sonuna kadar yapılan rezervasyonlarda yüzde 35’e varan erken rezervasyon indirimi sunuyor.

Geçtiğimiz yıl Türk turizm sektöründe yaşanan daralmaya rağmen hızlı yükselişini sürdüren ve yeni otel yatırımlarına devam eden Corendon Turizm Grubu, şimdi de 2017 yılı erken rezervasyon dönemi için düğmeye bastı. Corendon Turizm Grubu bünyesinde bulunan Corendon Hotels&Resorts, Türkiye’deki otellerinde Şubat 2017 sonuna kadar yüzde35’e varan erken rezervasyon indirimi sunuyor.

Corendon Hotels&Resorts Kordinatörü Erkut Kara

“2017’den umutluyuz”

PremierSolto Hotel by Corendon, Grand Park Lara, Grand Park Kemer, Grand Park Bodrum ve Miplaya Hotel by Corendon Otelleri’ni kapsayan erken rezervasyon kampanyaları hakkında konuşan Corendon Hotels&Resorts Kordinatörü Erkut Kara: “Geçtiğimiz yıl sektör olarak zor bir yıl geçirdik. Ancak 2017 yılına iyi bir motivasyonla girdik. Yapılan rezervasyonlara baktığımızda Türkiye’yi yaşayan, Türk insanı ile tanışma fırsatı bulan yabancıların Türkiye’den vazgeçemediği yerli turistin ise tatil planlarını şimdiden yaptığını gözlemliyoruz. Bu durum bizler için çok değerli ve umut verici” diye belirtti.
2017 yılının turizm sektörü adına daha iyi geçeceğinin altını çizen Kara, bunun için indirim kampanyalarının oldukça önemli olduğunu belirtti. Antalya Grand Park Lara’da 28 Şubat’a kadar yapılacak rezervasyonlarda, 1 Nisan-23 Haziran 2017 arasında konaklayan misafirlere 4 kişi kal 2 kişi öde imkânı tanıdıklarını belirtirken, yeni konseptiyle kapılarını15 Mayıs’ta ziyaretçilerine açacak PremierSolto Alaçatı’nın ise konuklarına hafta sonu yüzde 25 hafta içi ise yüzde 35’lik indirim olanağı sağladığını belirtti. Erkut Kara, tüm Corendon Hotels&Resorts otellerine yansıyan indirimlerden faydalanmak isteyen misafirlerin en yakın acentelerden,www.corendonhotels.com.trweb sayfasından veya 444 4 885 numaralı çağrı merkezinden kampanyalar ile ilgili detaylı bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi.

Türkiye’nin gözde otelleri

Türkiye’nin sahil beldelerindeki gözde otelleriyle dikkat çeken Corendon Otelleri, 2017’de de yerli ve yabancı misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Bu oteller arasında; Antalya’nın plajlarıyla ünlü Lara, Kundu bölgesinde sınırsız gündüz ve gece aktiviteleri ve su kaydırakları ile aileler tarafından tercih edilen Grand Park Lara, Akdeniz‘in saklı köşesi Kemer’in Beldibi bölgesinde doğa ile iç içe Grand Park Kemer, Bodrum’un kalbinde cennetten bir köşe Turgutreis’teki Grand Park Bodrum, Çeşme Alaçatı’daki otantik atmosferi ilerüzgar sörfü tutkunlarına ve eşsiz düğün organizasyonlarına ev sahipliği yapan butik PremierSolto Hotel by Corendon, Ege’nin huzur dolu mavisinin tadının çıkarılabileceği Çeşme Boyalık mevkiindeki Miplaya Hotel by Corendon bulunuyor.

Corendon Hotels&Resort Hakkında

2014 yılında otelcilik sektöründe atılım yapan Corendon:
Antalya:
Kundu’da Grand Park Lara, Beldibi’nde Grand Park Kemer,
Bodrum:
Turgutreis’de Grand Park Bodrum
Çeşme:
Alaçatı’da Premium Solto Hotel ve Çeşme Boyalık’ta Miplaya Hotel,
Amsterdam:
The College Hotel ve Corendon Vitality Hotel
Ibiza:
Marble Stella Maris
Islantilla:
Marble Ama Andalucia Otelleri’ni işletmektedir.