Lujo, sezonu Art&Joy teması ile açtı

Last Updated on 2 Ocak 2020 by Turizm Günlüğü

Her şey dahil à la carte konsepti ile Bodrum’da hizmet veren Lujo Hotel, yeni sezonda Art&Joy teması ile daha önce yaşanmamış bir tatil deneyimi sunmak için hazırlıklarını tamamladı.

Bodrum’un sahip olduğu güzelliklerin yanı sıra Lujo’da sanatı ve hazzı da deneyimleyebilmeniz için sizi eşsiz bir tatile davet ediyor.

“ART” ve “JOY” konsepti ve “À la Carte All Inclusive” sistemi ile Bodrum’un en dikkat çekici oteli olan Lujo, 20 farklı oda seçeneği ile misafirlerine ev rahatlığı sağlıyor.

Bodrum Havaalanı’ndan 15 km uzaklıkta yer alan Lujo, sade mimarisi, doğal renkleri ve Ege Denizi manzarası ile 90 bin dönüm üzerine kurulmuş Bodrum Güvercinlik koyunda misafirlerini bekliyor.

Doğal yapısı ile sessizlik arayanlara Escape Beach, çocukları ile kumdan kaleler yapmak isteyenlere Joy Beach, plaj partilerinin hareketini arayanlara Indigo Beach Club ve 1 km uzunluğunda beyaz kum plajı ile Lujo, misafirlerine eğlenceli anlar sunuyor.

Ayrıca Lujo, misafirlerini Şef Mustafa Gündüz ve yenilikçi ekibi ile 7 farklı à la carte restoranında gurme yolculuğuna çıkarıyor.

Haber önerisi: Lujo’da usta şefler ile birlikte gurme yolculuğu

LÜKSE YENİ BİR BAKIŞ

Mevsimine göre sıcak veya soğuk havlu servisi, çikolata soslu çilek ve içecek ikramı ile karşılanan misafirler Lujo’nun ayrıcalıklı dünyasına adım atarken kişisel asistan servisi ile her talebin gerçekleştirilmesine yardımcı oluyor.

TAV ve Lujo iş birliği ile misafirler Bodrum Havaalanı’ndaki İç Hatlar Prime Class ve Dış Hatlar Lujo Comfort Class’ta tüm lounge hizmetlerinden yararlanabiliyor.

DOĞA İLE UYUMLU ODALAR

Doğanın tüm renklerini konfor ve yalın tasarım ile bir araya getiren Lujo, misafirlerini lükse davet ediyor. 80’i tam deniz manzaralı odadan oluşan Lujo’nun en küçüğü 45 metrekare genişliğinde olan oda ve süitleri, her türlü konforun düşünüldüğü sade mimarisi ve dekorasyonu ile bir ilki gerçekleştiriyor. Odalarında Bvlgari marka kozmetik ürün seti bulunan Lujo, tüm detaylarda misafirlerine lüksü yaşatıyor.

Terasında jakuzi ve güneşlenme koltuğu bulunan Deluxe Terrace Odalar Ege Denizi’nin sonsuz maviliğinin keyfini çıkarmanız ve güneşlenmeniz için size ideal bir ortam sağlarken, özel havuzlu 3 farklı villa konsepti geniş ailelerin ve arkadaş gruplarının tercihi oluyor. İki yatak odası, bir banyo ve bir terasa sahip Family Laguna Odalar ise havuza doğrudan erişim mimarisi ile ailecek iyi zaman geçirmeyi vaat ediyor.

LUJO’DA GÜNEŞİN TADINI ÇIKARMAK İSTEYENLERE BOLCA SEÇENEK

Lujo’nun kendisine ait 1 km uzunluğundaki beyaz kum plajında güneşin tadını çıkaracağınız özel tasarım şezlongları ve dj performansları ile Indigo Beach Club, plaj partilerinin hareketini arayanların tercihi oluyor.

Güvercinlik koyunun en sakin noktasında yer alan Escape Beach, sessizlik ve rahatlama sunuyor. Çocukları ile kumdan kaleler yapmak isteyenlerin tercihi olan Joy Beach ise bir plajda olmasını istediğiniz her şeyi karşılıyor. Lujo, misafirlerinin sahile kolayca ulaşabilmeleri için sunduğu yürüyen merdivenler ile de konforu ön plana çıkartmaya devam ediyor.

Lujo, farklı havuz seçenekleri ile büyüleyici manzaranın tadını doyasıya çıkarmanız için hazır. Konfor esas alınarak tasarlanmış ısıtmalı havuzları ile misafirlerine lüksü yaşatan Lujo, her mevsim yüzme keyfi sunuyor.

Sonsuzluk havuzu olarak tasarlanan iki ana havuzda eşsiz Güvercinlik manzarasının tadını çıkarırken, ortasında bar bulunan Fly-Inn havuzda ise miksologlar tarafından hazırlanan kokteyller ile tanışma fırsatını bulacaksınız. Indigo Beach Club havuzu hem serinletici suyun tadını çıkarmak hem müziğin ritminde dans etmek isteyenlerin noktası olurken, çocuk havuzu da bulunan kapalı havuz Lujo lüksünü yaşamak isteyenleri bekliyor. Laguna odaların teraslarından havuzlara direkt ulaşım sağlanırken, özel villaların ise kendilerine ait havuzları bulunuyor.

ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCELİ VAKİTLER

Altı adet kaydıraklı Aqua Park, çocuklar için dış ve iç mekanda bulunan özel havuzlar ve çeşitli etkinlik alanları ile Lujo, çocuklara eğlenceyi doruklarda yaşatıyor.

Çocukların Lujo’daki en gözde mekanı ise Kijo Club oluyor. 1 yaş ile 17 yaş arası çocuklar için eğlenceli ve eğitici workshop’lar, sanat odası, lego odası, oyun merkezi gibi aktivite alanları sunan Kijo Club ile çocuklar unutulmaz tatil anılarına sahip oluyor.

Yaş gruplarına göre aktivite programları sunan Lujo, bilim, müzik ve Playstation odaları ile çocukların eğlenceli ve kaliteli zaman geçirmesini sağlıyor. 1 yaşından itibaren bebek bakım hizmeti sunan Lujo, ana restoran Koza’da çocuklara özel açık büfe seçeneği ile küçük misafirlerini özel hissettiriyor.

SPOR YAPMANIN EN KEYİFLİ HALİ

4 tenis kortu, 1 basket ve 1 mini futbol sahaya sahip Lujo’da spor yapmak her zamankinden daha eğlenceli hale geliyor. Aqua fitness, zumba, pilates gibi her zevke uygun spor seçenekleri sunan Lujo ile misafirler tatil boyunca hem eğleniyor hem de daha sağlıklı ve zinde bir vücuda sahip oluyor.

EŞSİZ TATLARA AÇILAN KAPI

Lujo’da Şef Mustafa Gündüz ve güçlü mutfak ekibi ile misafirler nefis tatların büyüleyici dünyasını keşfediyor. 7 farklı à la carte restoranında dünya mutfaklarının birbirinden farklı tariflerini sunan Lujo ile yemek keyfe dönüşüyor.

Deniz manzaralı 7 farklı gurme restoranı ve yıllanmış viskilerin servis edildiği Pablo Esco Bar da dahil olmak üzere 10 ayrı konseptte barı ile Lujo, aynı zamanda doğaya olan bağlılığını da mutfağına yansıtıyor. Restoranlarındaki menülerde tamamen organik ürünlerle eşsiz tatlar hazırlarken, Vitamin Bar’ındaki bitkisel çaylar, detoks çayları, taze meyve ve sebze suları ile ihtiyacınız olan enerjiyi depolamanızı sağlıyor.

Lujo içerisindeki imalathanede elde edilen el yapımı çikolatalar, lezzetli dondurmalar ve dondurulmuş meyveli yoğurt gibi enfes tatlı lezzetler ise misafirlerine düşler yaratıyor.

HUZURUN ADRESİ: SENSUM SPA

Lujo, ihtiyacınız olan “iyi yaşam” deneyimini yaşamanız için özel olarak tasarlanan Sensum Spa ile eşsiz bir dinlenme ve tazelenme imkanı sağlıyor. Sensum Spa, konakladığınız süre

boyunca Uzak Doğu teknikleri ve Ayurveda’da da dahil olmak üzere iyileştirici masaj terapileri, cilt bakımları, Türk Hamamı ritüelleri ve çiftlere özel masaj seçenekleri ile sizi derin bir yolculuğa çıkarıyor.
Jakuzi, hamam, sauna, spa yatağı ve dinlenme yatağı ile özel olarak dekore edilmiş spa suitleri, günlük spa ve sağlık deneyimi sunarak misafirlerinin herkesten uzak bütünsel bir yaşam stiline kavuşmalarını sağlıyor.

ETKİNLİKLERDE ŞIK DOKUNUŞLAR

Lujo, mükemmel etkinlikleriniz için yeni adresiniz oluyor. İleri teknoloji ile donatılmış toplantı odaları, iş toplantılarınız için lüks bir buluşma noktası sunuyor. Lujo, performans alanı, balo salonu, Presidential Villa’nın geniş bahçesi, Indigo Beach Club gibi eşsiz mekanları ile düğününüzü de unutamayacağınız bir deneyime dönüştürüyor. Özel olarak tasarlanmış duvarlar, özel koltuklar ve eğlence teknolojisi ile donatılmış sinema salonu ise etkileyici bir deneyim yaşatıyor.

LUJO’DA YOK YOK!

– Herşey dahil All Inclusive
– Art & Joy Atölye Çalışmaları
– Üst Segment İçki Servisi
– Pablo Esco Bar
– Havuzlu Laguna Odalar
– Çikolata & Coffee Bar
– Game Center
– Aqua Park
– Kijo Club Etkinlikleri
– Lujo Lounge & Bar
– Lobide Kilitli Dolap Olanağı
– Erken Giriş ve Geç Çıkış Yapan Misafirler için Dinlenme Odaları
– Lujo Özel Jet Kiralama Olanağı
– Lujo Helikopteri ile Transfer Olanağı(Ücretli)

Yeni bir konseptle yerli bir otel zinciri doğuyor: LUJO!