Tatilcilere göre seçimin ikinci tur ihtimali yok!

Last Updated on 27 Nisan 2018 by Turizm Günlüğü

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinin 24 Haziran’a alındığının açıklanmasının ardından tatilcilerden yüzde 75’e ulaşan rezervasyon iptalleri geldi. Seçimin ikinci tura kalması halinde tekrar sandık başına gidilecek 8 Temmuz için iptal oranı ise yüzde 10’da kaldı.

24 Haziran tarihine yapılan rezervasyonların yüzde 75’inin iptal edildiği belirten Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran, “İstatistiklerimize göre 8 Temmuz’daki iptallerde normal günlerden bir fark yok. İptal oranı sadece yüzde 10’da kaldı” dedi.

Vatan Gazetesinde yer alan habere göre durumu değerlendiren Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran, “Erken seçim kararı açıklanır açıklanmaz iptal talepleri ile karşılaştık. Müşterilerimize sorun çıkarmadık. İstatistiklere göre 24 Haziran için yüzde 75’e varan iptaller olurken ikinci tur iptalleri yüzde 10’da kaldı. Sanırım tatilciler seçimin ikinci tura sarkacağını düşünmüyor ya da biraz daha bekleyip ona göre pozisyon almayı planlıyor. Sonuçta Haziran tatilin başı. Ancak 8 Temmuz fiyatların en yüksek olduğu dönemlerden biri” diye konuştu.

Turizmciler seçim için ne dedi?