En güncel gelişmelerle COVID-19 hayatımıza nasıl yansıdı?

Foto: Turizm Günlüğü / Coronavirus

Last Updated on 21 Ekim 2020 by Sahra Gülal

Aralık 2019. Bu tarih dünya çapında milyonlarca insanın yaşam şeklini önemli ölçüde değiştiren bir salgın hastalıkla tanıştırdı bizi. Virüsün adı ne miydi?: COVID-19!

İnsanlık, tarih boyunca birçok salgın hastalığın en korkulası yüzüyle karşı karşıya kaldı. Milyonların ölümüne neden olan bu hastalıklar (Öğrenmek için Can Bekin’in Tarihte salgın hastalıklar başlıklı yazısını okuyabilirsiniz.), insanlık tarihinin en zor koşulları altında gerçekleşmişti. Şimdi ise bu yeni tip virüs, 21. yüzyılın ‘zorluk nedir bilmeyen’ kuşağının hayatında bomba etkisi yarattı. Tüm dünyayı etkisi altına alan bu yeni tip coronavirus türü Çin’in Wuhan kentinden çok hızlı bir şekilde diğer ülkelere yayılarak hepimize tarihin en kara ölümlerini bir kez daha hatırlattı. Şimdi ne olacak, yeni dünya düzeni mi kurulacak bilmem ama herkesi derinden etkilediği, etkileyeceği kesin.

Havayollarından turizme, yönetimlerden ekonomiye, sağlıktan bireysel hayatlarımıza kadar hepimizin baş gündem maddesi oluverdi bu virüs. Corona hakkında sıcak gelişmeleri yakından takip ettiğimiz şu günlerde ise tüm bilgiler birbirine karışmış durumda. Bilgi kirliliğinin bir hayli fazla olduğu bu ortamda Turizm Günlüğü ailesi olarak en doğru ve en güncel bilgileri vermek için gayret gösteriyoruz. Bu nedenle bugüne kadar coronavirus ile ilgili yaptığımız haberlerin ve makalelerin en dikkat çekenlerini tek bir haber altında sizlerle paylaşmayı uygun gördük. #TGilekeşfet ‘meye #EvdeKal ‘maya devam edin. #HayatEveSığar

İŞTE SİTEMİZDE YER ALAN MUTLAKA OKUMANIZI ÖNERDİĞİMİZ CORONAVİRUS HABERLERİ

NOT: Tüm haberlere göz atmak için coronavirus linkine tıklayabilirsiniz. Yeni haberler yapıldıkça aşağıdaki liste güncellenecektir. Kategori başlıkları şu şekildedir: Sağlık, Seyahat, Turizm, Ekonomi, Ev Günleri.

SAĞLIK

SEYAHAT

TURİZM

EKONOMİ

EV GÜNLERİ