CVK Hotels&Resorts’da üç yeni atama

CVK'da üç yeni atama

Last Updated on 12 Ocak 2017 by Yaşar Çelik

CVK Hotels&Resorts çatısı altında uzun süredir çalışmakta olan üç başarılı isim, Aralık 2016 itibariyle yeni görevlerine atandı. İstanbul’un Kurumsal Şirketler Satış Müdürü görevini yürütmekte olan Didem Akkoç, CVK Park Prestige Suites Rezidans Müdürü pozisyonuna getirilirken, Odalar Bölümü Müdürü olan Melissa Çilli, CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul Odalar Bölümü Direktörlüğü’ nü üstlendi. Aytül Arslan ise otelin Gelirler Müdürlüğü görevinden, CVK Hotels&Resorts Gelirler Direktörlüğüne terfi etti.

Didem Akkoç, CVK Park Prestige Suites Rezidans Müdürü pozisyonuna getirildi.

Turizm sektöründe yaklaşık 15 senedir profesyonel olarak görev alan Didem Akkoç, lisans eğitimini Doğuş Üniversitesi Turizm ve Otel Yöneticiliği bölümünde tamamladı. Kariyerine The Ritz Carlton İstanbul’da başlayan Akkoç, 11 senelik The Swissotel İstanbul Şirketler Satış tecrübesinin ardından 2014 yılında CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, Şirketler Satış Müdürü pozisyonuna geçti. Aralık 2016 itibariyle de CVK Park Prestige Suites Rezidans Müdürlüğü görevini üstlendi.

Melissa Çilli, CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul Odalar Bölümü Direktörlüğü’ ne getirildi.

American Hotel & Motel Association mezunu olan Melissa Çilli kariyerine The Plaza Hotel’de başladı. Farklı otel zincirlerinin açılış dönemlerinde önemli görevler alan Çilli, dokuz senelik The Marmara Taksim’deki Ön Büro, Misafir İlişkileri, Sağlık Klubü Müdürlüğü tecrübesinin ardından CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, Odalar Bölümü Müdürü pozisyonuna getirildi. 16 yıla yakın bir süredir profesyonel olarak turizm sektöründe görev alan Çilli, Aralık 2016 itibariyle CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’da Odalar Bölümü Direktörlüğü görevini sürdürecek.

Aytül Arslan ise otelin Gelirler Müdürlüğü görevinden, CVK Hotels&Resorts Gelirler Direktörlüğüne terfi etti.

Kocaeli Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciği bölümünden mezun olduktan sonra eğitimine yurt dışında devam eden Aytül Arslan, Türkiye’ye döndükten sonra 15 yıllık profesyonel Turizm hayatına Hilton ParkSA Istanbul’da başlamış olup, 9 yılı aşkın süre ile Hilton Worldwide grubunda görev almıştır. 2010 -2014 yılları arasında sırası ile DoubleTree by Hilton ve Wyndham Worldwide otellerinin açılış ekiplerinde Gelirler ve Rezervasyon Müdürlüğü pozisyonlarında çalışmıştır. 2014 yılından itibaren CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’da Gelirler ve Rezervasyon Müdürü olarak çalışmakta olan Arslan, Aralık 2016 itibarı ile CVK Hotels&Resorts Gelirler Direktörü olarak atanmıştır.